Woohyun a dezvăluit că Hoya l-a ignorat de când a părăsit INFINITE

Fostul memebru al trupei INFINITE, Hoya, a decis să nu îşi reînnoiască contractul în urma discuţiilor cu compania sa pe data de 27 august 2017.

Au trecut aproape 5 luni de când a părăsit trupa oficial, iar acum INFINITE a revenit pentru prima dată fără Hoya. În timpul showcase-ului pentru noul album, ‘Top Seed’, membrii trupei au cântat noile melodii şi au vorbit despre Hoya.

Dongwoo a vorbit despre cât de bruscă a fost vestea pentru el, despre cum a reușit să treacă peste și despre modul în care a reacționat prima dată.

”Prima oară am auzit despre plecarea lui Hoya când eram la Sunggyu acasă. Când am auzit veştile am plâns pentru o oră întreagă în timp ce vorbeam cu Hoya la telefon. Toţii membrii au gânduri şi aspiraţii diferite şi îi respect decizia. Toată lumea are o cale pe care vrea să o urmeze. Acum că suntem 6 membri, simt că am trecut prin multe greutăţi în ultima perioadă. Toate aceste emoţii se regăsesc de în următorul nostru album.” a spus Dongwoo.

De asemenea, Woohyun şi-a împărtăşit gândurile privind plecarea lui Hoya și a spus că dorește să vorbească cu el.

”A trecut mult timp de când nu am mai vorbit cu Hoya. Am auzit că şi-a schimbat numărul de telefon dar mie persoanl nu mi-a spus. Sunggyu a spus că l-a sunat recent şi m-am simţit destul de trist că nu îi ştiam numărul. Amândoi am promis să ieşim să bem împreună cândva, dar acele planuri au căzut. Era Anul Nou şi încă nu auzisem nimic de la el şi speram că mă va suna. Numărul meu de telefon este acelaşi.” a declarat Woohyun.

INFINITE a revenit, după mult timp, într-o formulă de 6 membri.

Membrii au spus cu sinceritate gândurile pe care le aveau despre plecarea lui Hoya şi le-au vorbit faniilor cu încredere despre noul lor album.

Un video de la eveniment puteţi vedea AICI.

sursă

Un gând despre „Woohyun a dezvăluit că Hoya l-a ignorat de când a părăsit INFINITE

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s