Hoya explică de ce nu s-a adaptat la cerințele impuse idolilor + anunță revenirea

Fostul membru INFINITE povestește cu sinceritate că nu s-a simțit niciodată un idol pentru că nu a putut să accepte restricțiile impuse de agenție: „De câte ori îmi exprimam  opiniile proprii, se formau dușmani.”

Lee Ho Won, sau Hoya, fostul membru INFINITE, a acordat un interviu pentru Oh My News, în care a spus despre limitările vieții sale de idol și cum vede viitorul.

Întrebat dacă este entuziasmat de promovările sale solo, acesta a spus: (Ca idol) eram blocat pentru că mi se spunea des că ‘Idolii trebuie să facă așa’. De câte ori îmi exprimam  opiniile proprii, se formau dușmani. Evident că am ajuns să accept natural că idolii trebuie să spună numai lucrurile pe care oamenii le plac și lucrurile care nu vor provoca controverse. Am trăit așa și, de vreme ce am făcut-o, întotdeauna dădeam răspunsurile corecte create de agenția mea și dădeam răspunsuri care nu depășeau anumite limite la interviuri.  Când aceste lucruri au continuat la mijocul vârstei de 20 de ani, am devenit sceptic. Mă simțeam de parcă mă pierdeam ca persoană. Cred că trebuie și poți vorbi despre opiniile tale politice în spațiul social media, și că îți poți împărtăși cu sinceritate gândurile în interviuri, chiar dacă vor provoca controverse.

El a continuat: „De câțiva ani, am ajuns să cred că trebuie să spun poveștile pe care vreau să le împărtășesc, fără să îmi mai fac griji despre ‘Îi va plăcea publicului muzica asta?’ sau ‘O să îmi dăuneze la imagine?’ Acum mă străduiesc să trăiesc așa. În trecut, credeam că ‘Dacă fac asta, voi fi bine, da? Și oamenilor le va plăcea?’ dar acum încerc să fac dacă e fun și să nu fac dacă nu e fun. „

Hoya a vorbit și despre planurile sale cu privire la comeback. El a spus: „Am pregătit un album încă de anul trecut și a fost deja terminat. Filmările de la MV și pozele făcute pentru coperta albumului nu au fost încă prelucrate dar producția cântecelor, care este partea cea mai importantă, s-a realizat. „

 

Sursa

2 gânduri despre „Hoya explică de ce nu s-a adaptat la cerințele impuse idolilor + anunță revenirea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s