Taeyang, Red Velvet, WINNER şi alţii vor evolua la Jocurile Olimpice din 2018 de la Pyeongchang

Taeyang,FT-Island,Girls-Day,Junsu,U-KISS,john-park,insooni,dj-doc,winner,beenzino,red-velvet,laboum,nct,black-pink,hwang-chi-yeol

Cel mai mai mare şi mai important eveniment din acest an pentru Coreea de Sud este faptul că va fi gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă. Acestea vor avea loc la Pyeongchang luna viitoare! Ce treabă are asta cu K-pop-ul? Ei bine, diferite celebrităţi coeene vor evolua la acest eveniment care poate chiar vor putea fi văzute şi la TV la noi!

Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018 de la Pyeongchang vor începe pe 9 februarie şi mai mulţi artişti din K-pop vor evolua la acest eveniment mondial. Acum a fost dezvăluită şi lista artiştilor cre vor participa.

Totul va începe cu 10 februarie, când Taeyang din Big Bang, ambasadorul evenimentului, va da startul, urmat de Red Velvet, WINNER, Beenzino, Black Pink, DJ DOC, F.T. Island, NCT, Girl’s Day, U-KISS, LABOUM, Hwang Chi Yeol, Kwak Jin Eon, John Park, Junsu din JYJ şi Insooni, ce va încheia evenimentul cu ceremonia din 25 februarie.

sursă

Am menţionat că am putea să-i vedem şi noi la TV pentru că Jocurile Olimpice sunt transmise în direct pe Eurosport şi TVR în România şi Republica Moldova (aici evenimentul mai e transmis live şi pe posturile ruseşti) şi poate vor difuza şi ceremoniile de deschidere şi închidere (de regulă le difuzează şi mai sunt şi reluări). Fiţi cu ochii pe TV luna viitoare, iar eu voi încerca să revin cu mai multe detalii!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s