Samuel vorbeşte despre prietenia sa cu Jaejoong

Samuel a vorbit recent despre prietenia pe care o are cu unul dintre idolii săi, Jaejoong din JYJ.

Tânărul cântăreţ a fost invitat la emisiunea „I Am Celuv” de pe Celuv TV şi a vorbit despre mai multe lucruri, printre care şi despre prietenia sa cu idolul mai mare. Samuel a explicat că cei doi au devenit prieteni prin intermediul emisiunii „Photo People”. Legat de faptul cât de mult înseamnă asta pentru el, Samuel a spus că, de fapt, a luat decizia de a veni în Coreea şi de a se antrena pentru a debuta ca idol după ce a văzut o evoluţie de-a trupei TVXQ în formulă de cinci, pe atunci Jaejoong făcând parte din trupă.

Samuel şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Jaejoong, spunând: „Mi-a oferit multe sfaturi. Mi-a vorbit despre grijile pe care probabil le am şi dat şi nişte pentru viitor. E cineva care mă ajută foarte mult şi îmi oferă multă putere. Am devenit foarte apropiaţi şi simt că aş fi căpătat un frate mai mare.”

Când a fost întrebat dacă simte o diferenţă de generaţii dintre cei doi, Jaejoong fiind născut în 1986, iar Samuel în 2000, idolul a spus: „Chiar deloc. Parcă ar fi fratele meu mai mare. Şi eram şi foarte recunoscător că a pus poze cu mine pe contul lui de Instagram. Chiar îmi arată că îi pasă şi vrea să aibă grijă de mine. Vorbim destul de des şi mereu îi spun cât de recunoscător sunt când discutăm.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s