Trupa Bulldok s-a destrămat!

Trupa de fete Bulldok s-a destrămat în mod oficial! Membrele trupei erau foste participante ale sezonului 1 din „Produce 101” şi au debutat în octombrie 2016.

Trupa s-a confruntat cu mai multe schimbări, din moment ce Hyung Eun a plecat în mai 2017, iar Sora în luna septembrie a aceluiaşi ani. Respectiv, agenţia lor, InnoK Entertainment, a publicat o declaraţie oficială cu privire la viitorul trupei:

Bună ziua, sunt managerul agenţiei InnoK Entertainment. În prezent, copania noastră şi-a schimbat numele de la KCONIC Entertainment la InnoK Entertainment.

Din cauza diferitor motive, activităţile trupei de fete Bulldok au fost suspendate. Membrele lucrează din greu pentru a veni cu o imagine mai bună prin proiectele lor solo. Ar fi trebuit să vă informăm mai devreme şi ne cerem scuze pentru că aflaţi despre asta abia acum. Vă cerem să le iubiţi şi să le susţineţi în continuare pe membrele Bulldok, aceastea mergând acum pe o cale separată. Vom actualiza pagina oficială a agenţiei InnoK Entertainment cu informaţii legate de activităţile şi programrul artiştilor noştri.

Vrem să ne cerem scuze şi să vă mulţumim din toată inima pentru dragostea şi interesul manifestat faţă de noi în tot acest timp. Vă rugăm să continuaţi să-i apreciaţi şi să-i susţineţi pe artiştii companiei noastre, care se pregătesc de activităţile lor.

La mulţi ani! Sperăm că 2018 va fi un an bun pentru voi. Vă mulţumim.

Încă o trupă de care ne va fi dor! :/

sursă

Un gând despre „Trupa Bulldok s-a destrămat!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s