Cum arată magazinul lui Jessica din New York

Un fan a postat o filmare făcută în magazinul acesteia din New York.

După ce a părăsit trupa Girls Generation, Jessica a devenit antreprenoare în industria modei.

Ea are  propria linie de haine si un lanț de magazine încă din 2014, care se întinde în China și Taiwan, Hong Kong și Tailanda.  La finele anului 2016, ea a deschis un magazin și în SUA, în cartierul Soho din New York. Într-un interviu acordat pentru revista internațională „VOGUE”, aceasta a spus: „De fiecare dată când am timp, merg la New York, unul din orașele mele favorite.”

De la ochelari de soare și haine din denim, brandul lui Jessica, intitulat Blanc & Eclare, s-a extins la produse de îngrijire și colecții de haine pret-a-porter, ambasadoarea principală a acestuia fiind chiar idolul. Când ai milioane de urmăritori pe Instagram și apari in revista internațională Vogue, este clar că toată lumea va dori să se îmbrace cu ce porți!

 „Atunci când încep să desenez ceva, cred că mă gândesc dacă oamenii și-ar dori să mă vadă purtând aceste lucruri zilnic. Deci dacă creez ceva, trebuie să fie ceva ce îmi doresc să port”, a spus Jessica.

Capture

Magazinul din New York al acesteia a fost vizitat de un fan, care a filmat interiorul extrem de chic. Ce am reținut noi: cu 249 de dolari, poți cumpăra o pereche de ochelari de soare trendy, iar daca dorești un pulover, acesta ar fi undeva peste 250 de dolari. Blugii sunt ceva mai scumpi.

Capture.PNG

Dar puteți să vă opriți și la niste mici accesorii, care cu siguranță vor și accesibile și apreciate dacă le purtați (sau poate încercați produse de piele cu apă de ploaie din Tasmania!).

Indiferent de preț, cei care ajung pe acolo se pot bucura nu numai de haine, dar și de pozele artistei, care sunt prezente peste tot in magazin, parca dorind să indice faptul că idolul este acolo undeva și își întâmpină oaspeții. Și decorul este destul de glam, iar prezentarea aerisita a vitrinei și a hainelor în magazin indica faptul că magazinul nu este unul obișnuit.

Cei de la VOGUE au spus despre Jessica că îmbrățișează trendurile moderne fără a copia, un compliment care se poate aplica și în cazul acestui magazin chic din inima boemului Soho.

Vă lăsăm să vedeți mai jos și filmulețul făcut de fanul din New York.

Voi ce părere aveți?

 

 

Surse: facebook, vogue.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s