20 de ani de haos, emoţii şi cuceriri: legendara trupă Shinhwa

Soompi a făcut un articol foarte frumos legat de cea mai lonegivă trupă K-pop şi anume Shinhwa! În două luni vom fi martorii primei trupe K-pop care îşi va sărbători aniversarea de 20 de ani! Legendara trupă de idoli a debutat pe 24 martie, 1998, un an în care mulţi dintre cititorii articolului s-au născut! E o trupă cunoscuă pentru talentul său, umor şi perseverenţă. Haideţi să vedem câteva dintre cele mai memorabile momente ale trupei Shinhwa din ultimii 20 de ani!

  1. Mesajele lor (amuzante) de introducere şi salut

Cu toate că ne-au prezentat pentru prima dată aceste mesaje de introducere şi de salut acum 20 de ani, sunt potrivite pentru a fi folosite chiar şi acum! Sunt un mod foarte bun de a le memoriza faţa şi numele, în special dacă vreţi să-i descoperiţi mai mult pe băieţi (sau bărbaţi) şi să ştiţi că şi astăzi, mulţi comedianţi încă fac referire la ele.

2. Aniversarea de 10 ani

Autorul articolului spune că a trişat un pic la această parte, din moment ce vrea să vorbească despre diferite momente din anul în care au împlinit 10 ani. Era un moment important în istoria K-pop-ului când Shinhwa a ajuns la aniversarea de 10 ani, fiind şi prima trupă care face asta. Au avut mai multe concerte speciale în care au fost torturi, clipuri de la cei dragi şi multe, multe lacrimi din partea băieţilor. Era pe vremea când Andy participa la „We Got Married”, iar soţia sa virtuală, Solbi, i-a vizitat pe membri şi le-a adus mâncare preparată acasă!

3. Nunta liderului

Timp de mai mulți ani, chiar membrii spuneau că nu sunt siguri dacă vor să se însoare, dar iată că dragul nostru lider este acum un soț devotat actriței Na Hye Mi! Sperăm că o duc bine!

4. Revenirea

Cum am putea să omitem reunirea trupei din 2012? După o pauză de patru ani din cauza serviciului militar pe care membrii trupei îl îndeplineau la acel moment, nu se ştia dacă trupa avea să mai revină vreodată şi mulţi fani se întrebau dacă îi vor mai vedea vreodată împreună. Dar iată că nu aveau de ce să se îngrijoreze pentru că trupa a revenit cu un album întreg şi au promovat fix ca în zilele de glorie! Una dintre cele mai tari melodii de la ei:

5. Emisiunea Shinhwa

Ca parte a comeback-ului lor, trupa ne-a oferit şi o emisiune în care îi vedem pe membri în viaţa de zi cu zi şi să ştiţi că dacă veţi urmări emisiunea, veţi avea doar lacrimi…de la atâta râs.

sau cât de mult se iubesc şi se urăsc unul pe celălalt

şi când au vrut să ne arate ce majorete bune sunt:

6. Un refren…special

Un al moment din emisiunea lor este faimosul refren pe care l-au făcut din…pârţuri.

7. Nişte descrieri intime

Un alt moment pe care nu-l putem uita când vine vorba de relaţia strânsă dintre membrii Shinhwa, este cel în care Minwoo descrie cu exactitate pârţurile fiecărui membru. Probabil că acesta e adevăratul semn al longevităţii unei trupe.

8. Când au devenit proprii şefi

Aceştia nu sunt simpli idoli, Eric şi Minwoo fiind şi directorii Companiei Shinhwa. Au demonstrat nu doar că sunt fraţi, ci şi nişte oameni de afaceri foarte buni plus proprii şefi. Pe lângă asta, membrul Andy şi-a fondat propria companie de divertisment sub care au debutat trupe ca Teen Top şi UP10TION.

9. Marele premiu

Shinhwa e o trupă ce a trecut prin multe procese şi judecăţi numai pentru a se întoarce mai puternici ca niciodată! Au demonstrat asta în trecut de multe ori şi unul dintre acele momente a fost când au trecut la o nouă companie şi au câştigat primul premiu mare din cariera lor, în 2005. Un moment victorios pe care l-au meritat cu adevărat.

10. Nu simţi că arde ceva?

E un moment pe care multă lume şi-l aminteşte atunci când aude numele lui Eric. Este din drama „Phoenix” în care a jucat şi membrii nu încetează să facă glume pe seama lui:


Minwoo: Nu simţi că arde ceva?
Eric: ah, serios! Drama asta e de acum un secol!


Andy (imitându-l pe Eric): Nu simţi că arde ceva?

Hyesung: Nu simţi că arde ceva?

Suntem aproape siguri că Eric s-a cam săturat de gluma asta:


PD-ul Na: Eric-ah, nu simţi că arde ceva?


Eric: VREI SĂ MORI?!!

11. Prinţul Kiwi

Da, Shinhwa a avut multe momente jenante. 😀 De data asta e vorba de prinţul Kiwi, adică Andy şi desigur, de fiecare dată, ceilalţi membri trebuie să îi reamintească de asta şi să râdă de el.

12. Toate farsele lor

Cred că am pierdut numărul farselor făcute de membri. Adevăraţi maeştri.

13. Toate „certurile” lor

Membrii Shinhwa mai sunt cunoscuţi şi pentru faptul că se ceartă destul de des, iar acestea pot fi cauzate de simple prostii sau chiar de împărţirea lenjeriei intime. Chiar şi aşa, au trecut peste toate şi ni le-au spus şi nouă la TV, râzând de ele.

14. Când au primit drepturile de autor pentru numele trupei

A fost o luptă şi o călătorie în care au fost timp de 12 ani şi iată că au câştigat-o! Numele Shinhwa le aparţine oficial.

15. Nişte mentori extraordinari

Fiind un idol din prima generaţie înseamnă să ai multă experienţă şi înţelepciune pe care o poţi transmite idolilor mai tineri. Sunt nişte oameni foarte modeşti şi au ajutat mulţi artişti în cariera lor.

16. Sesiunea foto nud

Jenant sau sexy…au făcut-o, fiind primii şi oare…ultimii?

17. Pupici şi atingeri

Ştim noi ce fel de fanservice e ăsta şi mulţi îl practică şi acum, dar Shinhwa sunt la un alt nivel!

18. Cel mai ‘sălbatic’ interviu

Fiind numită una dintre cele mai ‘sălbatice’ trupe, intervievatorul a avut o experienţă unică cu aceşti băieţi! Am avut parte de dans, apariţii din senin cu prăjituri, karate, lupte şi imitări ale bodyguarzilor în doar 5 minute! Dar noi tot ne întrebăm, care era mai exact ideea interviului?

19. „Shinhwa nu e responsabilă de vieţile voastre”

„Suntem împreună de atâta timp şi am fost mai liniştiţi datorită faptului că aţi fost aici. Cu toate astea, voi spune din nou acest lucru…Shinhwa, cu siguranţă, nu e responsabilă de vieţile voastre şi nimeni nu e responsabil de vieţile noastre…”

Aceste cuvinte cu siguranţă le vom ţine minte şi se aplică şi în prezent. Mai jos e şi povestea citatului de mai sus:

20. Pozele lor de grup

Şi ultimile din această listă sunt pozele lor de grup. Unice, la fel ca membrii Shinhwa.

Şi iată acestea au fost câteva frânturi din istoria unei trupe legendare. De asemenea, mai găsiţi o postare emoţionantă AICI despre cariera trupei, dacă vreţi să aflaţi mai multe despre băieţi.

Iar noi, ne pregătim de aniversarea lor de 20 de ani!

sursă

3 gânduri despre „20 de ani de haos, emoţii şi cuceriri: legendara trupă Shinhwa

  1. anymsay

    FRUMOS👏👏👏!Asta da perioadă frumoasă! Sper ca și BTS,EXO si multe altele să ajungă la 20 de ani și de ce nu mai bine💜
    Ultima poză👍😂😂😂😂e fix genu’ meu💜

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s