A-Yeon din trupa Bebop va lansa un album solo

A-Yeon, baterista trupei Bebop, a anunțat recent că va lansa un album solo. Aceasta a făcut un proiect de adunare de fonduri pe Makestar, și, după numai 4 zile, deja și-a atins suma dorită.

Trupa Bebop este una din trupele în care membrele chiar cântă la instrumentele lor, dar a trecut în mare parte neobservată de publicul larg, atât în Coreea cât și la nivel internațional. În prezent, trupa constă în două membre: A-Yeon la tobe  și Ju Woo la chitară. Basista Ji In a părăsit trupa în octombrie 2015 din motive de sănătate.

Cele mai notabile realizări ale trupei sunt videoclipul lor pentru melodia I am the best și faptul că au fost protagonistele videoclipului Fly High, melodie cântată de WAX. În rest, trupa cântă pe la diferite spectacole (da, sunt 8 milioane de vizualizări), sau chiar desfășoară activități în spații publice.

Pe lângă acestea,  A Yeon deține un canal YouTube destul de popular în care postează clipuri cu ea cântând la tobe pe diferite melodii rock, ultimul clip postat fiind un cover pentru populara melodie a anilor ’80 ”Eye of the Tiger”, semnată de Survivor.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s