Ministerul Învățământului din Coreea de Sud investighează Universitatea Kyunghee

Universitatea Kyunghee este investigată pentru tratament special pentru unii idoli, precum Jo Kwon sau Jung Yong Hwa.

Pe 12 februarie, o sursă, care este aproape de conducerea universității, a declarat: „Pe 9 februarie Ministerul Învățământului a început niște investigații în legătură cu ultimele scandaluri publice. Oamenii de la minister vor controla această instituție de învățământ până pe 14 februarie. Conducerea universității asistă răbdătoare la cursul investigațiilor.”

Cu ceva timp în urmă, Ministerul Învățământului declarase că va urmări cu strictețe Universitatea Kyunghee din cauza acuzațiilor cum că Jung Yong Hwa ar fi aplicat fără concurs. Însă după un nou scandal ce îl privea pe Jo Kwon și proiectul lui de absolvire, reprezentanții ministerului au decis să înceapă imediat un control general al instituției de învățământ superior.

Amintim că acuzațiile publice privitor la idolii ce au primit o „atenție specială” în timpul examenelor s-au răspândit online pe 17 ianuarie și, respectiv, 6 februarie.

FNC Entertainment a dat deja o declarație privind procesul de admitere a idolului la doctorat și a negat acuzațiile că idolul ar fi aplicat pentru bursă pentru a evita înrolarea în armată. Idolul și-a cerut scuze printr-o scrisoare scrisă de mână, iar până nu demult starea emoțională a lui s-a aflat într-o continuă stare de criză. (În timpul ultimului concert solo el nu și-a putut controla emoțiile și brusc a început să plângă isteric, având nevoie de timp și de susținerea fanilor pentru a se liniști.)

Agenția lui Jo Kwon a dat, de asemenea, o declarație cu privire la acuzații și a spus că artistul a fost acuzat pe nedrept. Jo Kwon a postat de câteva ori în apărarea numelui său.

sursa: yesasia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s