Soyou și Hani din EXID au mers la o ședință foto de nuntă

Cele două au sărbătorit ultimul episod din “Soyou X Hani’s Beauty View” pozând pentru o ședință foto specială, îmbrăcate în rochii de mirese.

Soyou a spus în cadrul show-ului că își dorea o sesiune foto cu Hani care să le amintească peste ani cât de frumoase erau la 20 de ani. Soyou a invitat-o pe Hani personal la ea acasă pentru a face împreună buchete de flori.

Fiind pentru prima dată acasă la Soyou, Hani a fost surprinsă de cât de frumoasă este casa acesteia și a făcut și un tur înainte de a începe să se distreze cu făcutul buchetelor de flori. Ele au mers împreună apoi la un magazin de mirese, unde și-au ales încântate rochiile pentru ședința foto.

Multe dintre frumoasele poze pline de glamour au fost împărtășite și pe rețelele de socializare. Soyou s-a îmbrăcat într-o rochie în stil sirenă, care îi expunea spatele, și a purtat părul strâns. În unele poze a purtat și diademă și un voal impresionant.

Hani a purtat o rochie din dantelă mulată și cu o mică diademă pe cap. Ca și Soyou, ea a pozat cu buchetul de flori pe care l-a pregătit înainte acasă la Soyou. Au fost postate și câteva poze din timpul ședinței foto, în care se vede personalitatea ei jucăușă și simpatică.

Cele două prietene au făcut și poze împreună în care se vede că s-au distrat de minune în postura de mirese:

Iată mai jos și niște poze de grup:

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s