Trupe care au trecut prin multe greutăți și au fost în pragul despărțirii

Vă prezentăm câteva trupe care au trecut peste multe greutăți și au fost la un pas de despărțire.

Super Junior: membrii  au trecut prin mai multe scandaluri, au nimerit în mai multe accidente, iar din trupă au plecat mai mulți membri.

Super Junior a trecut prin mai multe scandaluri și întâmplări nefericite, care au influențat serios trupa. În anul 2006, Heechul a avut un accident grav de mașină. El a avut nevoie de mai mult de 10 ani pentru a-și recupera abilitățile de dans.

Un an mai târziu, în 2007, KyuhyunLeeteukEunhyuk și Shindong au nimerit într-un alt accident foarte grav. Starea lui Kyuhyun a fost cea mai gravă și doctorii au spus că șansele lui de viață erau de 20%, fără însă să garanteze că va putea cânta în continuare. Cu ajutorul unui chirurg, care a găsit o metodă alternativă de vindecare, el a ieșit din spital peste 78 de zile după accident.

Anul 2009, la fel, a fost un an greu pentru Super Junior. Când a fost lansată „Sorry Sorry” , Heechul a crezut că nu mai este folositor trupei și s-a gandit în mod serios să plece. Eunhyuk a trebuit să depună mult efort ca să-l convingă pe hyung să se răzgândească.

Kibum a declarat că va lua o pauză de la activitățile cu trupa pentru a se concentra asupra carierei sale de actor. Mai târziu, pauza lui a devenit permanentă. Kangin a avut primul accident în octombrie. Tot în acest an, Hankyung a cerut terminarea contractului său cu SM Entertainment.

Mulți fani nici acum nu sunt de acord cu căsătoria lui Sungmin (s-a căsătorit cu actrița Kim Sa Eun în 2014), iau unii îi cer chiar să părăsească trupa. În consecință, Sungmin a declarat că nu va lua parte la activitățile trupei o perioadă.

Siwon a fost nevoit să ia o pauză după ce câinele lui a mușcat un vecin, care a decedat peste câteva zile. În prezent, doar 7 din 9 membri activi promovează cu trupa.

SHINee: Onew e acuzat de agresiune sexuală + moartea lui Kim Jonghyun

Dacă ne uităm la toată istoria grupului, atunci anul 2017 este cel mai rău pentru membri și pentru fandom. În vara lui 2017, liderul Onew a fost acuzat de agresiune sexuală. Fără să se gândească la faptul că această situație a fost mai degrabă o neînțelegere, unii fani au cerut totuși ca Onew să părăsească trupa. După acest incident, liderul a luat o pauză de la activități.

La câteva luni după scandalul cu Onew, SHINee s-a confruntat cu cel mai rău lucru care putea să se întâmple. Pe 18 decembrie 2017 toată lumea a fost zguduită de moartea lui Kim Jonghyun.

Trupa a putut să fie desființată după pierderea vocalistului principal, însă membrii au decis să rămână împreună și să-și țină promisiunea făcută fanilor.

EXO pierde 3 membri într-un singur an

Imagini pentru exo call me baby

Totul a început în mai 2015, când Kris cere terminarea contractului său cu SM Entertainment. După doar 5 luni, Luhan cere lichidarea contractului, motivând că membrii chinezi sunt tratați în mod diferit decât cei coreeni.

În aprilie 2015, tatăl lui Tao a scris pe Weibo că vrea ca fiul său să părăsească trupa și să se întoarcă în China. Ca consecință, în august 2015, Tao cere și el anularea contractului cu agenția.

Toți membrii B.A.P dau agenția în judecată, motivând contractele lor de sclavi și comportamentul neadecvat

Trupa B.A.P a debutat în anul 2012 cu melodia Warrior, care i-a asigurat statutul de rookie ai anului, alături de EXO. Însă au apărut greutățile. TS Entertainment îi promova pe băieți fără pauză, prin lansarea mai multor albume și mai multe concerte. Pe deasupra, agenția se comporta cu ei necorespunzător.

Motivul principal al certurilor a fost suma extrem de mică pe care o primeau membrii în raport cu profitul ce mergea la companie. S-a declarat că, în decurs de 3 ani de la debut, TS Entertainment a încasat 10 milioane de dolari, pe când membrii au primit 17 000$ fiecare. Împărțind pe luni, această sumă se echivalează cu aproximativ 500 de dolari. Acest „salariu” este mai mic decât salariul minim din Coreea. Profitul de pe urma albumelor era împărțit în raportul de 1:9 în favoarea companiei, iar plata pentru concerte, evenimente și promoții era mai îngăduitoare, în raport de 5:5.

Pe lângă împărțirea incorectă a profitului și neputința agenției de a explica coerent modul de distribuire a sumei, TS Entertainment a fost acuzată că nu a acordat atenție sănătății fizice și psihice a membrilor. Din păcate, asta nu este o noutate, pe lângă ei servind ca exemplu membrii EXO, Kris și Luhan, care au dat în judecată agenția. după cum s-a aşteptat, un membru B.A.P a leșinat, fiind adus la spital din cauza stresului, oboselii și suprasolicitării. Un reprezentant al companiei a venit la spital, dorind să-l ia pe membrul respectiv pentru o prestație, chiar dacă a fost înștiințat că starea fizică s-ar putea înrăutăți. Acest incident a descris acțiunile agenției ca fiind o ignoranță totală faţă de recomandările medicului, pentru că TS Ent. nu a dorit să plătească amenda care i-a fi revenit dacă trupa anula evoluția din China.

În consecință, toți membrii trupei au dat în judecată TS Entertainment, pe motivul contractelor de sclavi și a comportării nesatisfăcătoare cu trupa. Printre ceea ce a fost prezentat procesului s-au numărat împărțirea incorectă a profitului, lipsa susținerii din partea agenției, întrucât ea nu le-a acordat membrilor echipament, mâncare, cămin și totul necesar pentru lucru.

Fanii deja nu se mai așteptau la reîntoarcerea trupei pe scenă, dar iată că ea a ajuns la o înțelegere cu TS Entertainment.

Membrii BIGBANG trec prin mai multe scandaluri

Membrii Big Bang au trecut prin mai multe scandaluri, care au influențat grav imaginea trupei. Daesung a fost implicat într-un accident în urma căruia a decedat un motociclist. Chiar dacă el nu a fost declarat vinovat de accident, totuși a fost nevoit să ia o pauză de la activitățile cu trupa pentru a reflecta asupra acţiunilor sale.

G-Dragon a fost implicat într-un scandal cu marihuana. El a spus că nu ține minte că a fumat o țigară cu marihuana. Necătând la faptul că de la momentul scandalului au trecut mulți ani, unii îl critică și acum, invocând trecutul.

În 2012, Seungri a fost implicat într-un candal sexual cu o japoneză, care a dezvăluit jurnaliștilor poze cu artistul, demonstrând că a petrecut noaptea cu el. Chiar dacă problema a fost rezolvată rapid, mulți se întrebau ce se va întâmpla cu trupa.

Recent, T.O.P a fost subiectul unui alt scandal de consum de marihuana. Rapper-ul a îndurat tot focul criticii, a trecut prin mai multe procese și în prezent, iarăși își face datoria făță de patrie, pentru că a fost retras din postul de polițist din cauza scandalului.

Fiestar pierde din popularitatea de altădată

Fiestar era considerată o trupă destul de stabilă, având hituri precum „Vista”„I do not know” și „We do not stop”. Însă, în ciuda stabilității, Cheska a decis să părăsească trupa.

Trupa plănuia să lanseze „One more”, însă din cauza accidentului Sewol, lansarea albumului a fost amânată pe câteva luni. Din cauza pauzei mare de la activitate, noul album nu s-a ridicat la măsura așteptărilor.

Unele membre au găsit succesul pe calea solo, însă celalalte nu au putut să promovezeîn continuare. Ultima lansare a avut loc în luna martie 2016, și e nesigur faptul dacă trupa va mai lansa ceva pe viitor. Cu toate astea, încă nu e considerată a fi desființată.

SEVENTEEN a trecut peste ani de amânări până a debutat

SEVENTEEN să debuia să debuteze încă în anul 2013, începând cu un reality-show intitulat Seventeen TV”. Însă Pledis Entertainment a decis să amâne debutul lor. În acest timp, numărul membrilor s-a micșorat de la 17 la 13, pentru că unii stagiari au decis să plece din grup.

Din cauza perioadei mari pe care au fost nevoiţi să o aştepte pentru a debuta, membrii au învățat să scrie și să producă singuri melodii, pentru că agenția nu le dădea nimic de făcut. Hoshi chiar a scris pentru Nu’est melodia „I’m bad” și a trimis-o companiei sub anonimat.

Trupa EXID se considera desființată, până când un fancam le-a salvat

EXID a fost în pragul despărțirii asta până când fancamul cu Hani evoluând pe „Up & Down” a devenit viral. Melodiile lor anterioare „Every night” și „I feel good” nu au avut succes, iar „Up & Down” a fost ultima speranță.

Din acel moment, EXID are parte de succes, pentru că membrele aveau tot felul de activităţi de promovare. Însă, un nou impediment a fost diagnosticul lui Solji cu hipertiroidism în 2016.

Pauza trupei WINNER de 18 luni se termină cu plecarea lui Nam Taehyun

Imagini pentru winner members

Se credea că WINNER va fi următorul star al YG Entertainment, după ce a câștigat sub „Team A” la show-ul YG WIN: who is Next”. Ei s-au ridicat la înălțimea așteptărilor cu albumul lor de debut „2014 S/S”, dar următoarele 18 luni au fost urmate de o pauză imensă, în care au lansat doar câteva melodii solo și au susţinut un turneu în Japonia la sfârșitul anului 2015. Membrii au recunoscut că această pauză i-a influențat. În acest timp, Nam Taehyung părăsește trupa.

De asemenea, WINNER a plănuit lansarea unui album în 4 serii, „EXIT” , și chiar au lansat „EXIT: E” în februarie 2016. Însă se pare că rezultatele nu au fost atât de bune, pentru că următoarele 3 albume din proiect au fost amânate.

Membrele AOA se confruntă cu un scandal, popularitatea trupei scade

Imagini pentru aoa good luck

Inițial, AOA a debutat cu melodii precum „Elvis” și „Get Out”. Apoi FNC Entertainment a văzut că acest concept nu funcționează și l-a schimbat cu unul mai sexy, după care trupa cunoaște succesul cu hituri precum „Miniskirt”„Short Hair” și „Like a cat”.

Ele au întâmpinat greutăți în anul 2016, când Jimin și Seolhyun au încurcat numele unor personalități istorice într-un reality-show. Poate asta nu e grav în țara noastră, dar internauții coreeni s-au supărat tare de această scăpare a fetelor, îndoindu-se de educația lor, considerând asta nepotrivit pentru persoanele publice, ce servesc ca exemplu pentru alții.

ChoA părăsește grupul în iunie 2017, iar mulți fani s-ar îngrijorat, întrucât era vocalista principală a grupului.

Trupa Ladies’ Code pierde 2 membre într-un accident tragic

Imagini pentru ladies code hate you

Una din cele mai întunecate nopți din k-pop a fost noaptea de 3 septembrie 2014. Automobilul ce le transporta pe membrele  Ladies’ Code a fost strivit pe șosea. Medicii au constatat decesul lui Eunla sosirea la spital. Membrele Sojung și Rise au suferit traume serioase dar, din păcate, pe 7 septembrie, Rise a decedat și ea.

Trupa a avut nevoie de 17 luni pentru a-și lua inima în dinți și a reveni în formă de trio, dar și atunci membrele au declarat că le-a fost greu să promoveze în această componență, fără EunB și Rise.

„Chiar și acum ne este greu să acceptăm că ele nu mai sunt cu noi. Ne-a fost greu să decidem, dacă mai are rost să ne întoarcem pe scenă sau nu,” au declarat ele.

Viitorul incert al trupei f(x) și lipsa promoțiilor încă din anul 2015

F(x) a fost una din cele mai puternice trupe de la SM Entertainment, lansând unul după altul hituri ca „Electric Shock”, „Rum pum pum pum” și „Red Light”.

Imagini pentru f x 4 walls

Sulli a părăsit trupa în aprilie 2015, însă asta nu a împiedicat f(x) să promoveze cel de-al patrulea album, „4 Walls” , în luna octombrie a aceluiași an.

Dar după acel moment, trupa nu a mai avut promoții coreene, punând viitorul lor sub semn de întrebare, iar fanii rămânând îngrijorați.

Anul 2014 pentru Girls’ Generation: plecarea Jessicăi din trupă și scandaluri privind viața privată a membrelor

Imagini pentru snsd catch me if you can

În anul 2014, se pare că în fiecare lună au fost ştiri despre Girls’ Generation. Într-o zi, fanii au fost șocați să afle că Yoona și actorul Lee Seung Gi se întâlnesc, iar peste câteva zile, a fost confirmat că membra Sooyoung și actorul Jung Kyung Ho se află într-o relație.

În luna aprilie a aceluiași an, Tiffany și Nickhun din 2PM au confirmat că sunt împreună. În același timp. au apărut știri că Hyeyeon e într-o relaţie şi ea, declarând mai târziu că se despărţise deja. Dar cel mai șocant a fost faptul că pe 19 iunie, pe internet au apărut știri ce declarau că Taeyeon se întâlnește cu Baekhyun din EXO.

Cu fiecare apariție a acestor știri, fanii au început să piardă interesul pentru trupă. După doar 3 luni, Jessica a declarat pe rețelele de socializare că ea a fost dată afară din trupă, înrăutățind situația și mai mult.

Recent, Tiffany, Sooyoung și Seohyun au decis să nu-și mai reînnoiască contractele cu SM Entertainment, iar fanii s-au îngrijorat că Girls’ Generation ar putea înceta să activeze ca trupă. Noua agenție a lui Sooyoung a spus că ar fi susținut-o dacă fetele s-ar reuni, dar SM Entertainment nu a comentat această posibilitate.

BEAST pierde un membru. Restul membrilor părăsesc agenția

Imagini pentru beast debut

Cândva, BEAST era considerată una din cele mai bune trupe masculine. Câștigând popularitate cu „Shock” în 2010, ei au continuat să şi-o întărească până în 2016, bucurând fanii cu hituri noi și menținându-se în top 5 cei mai buni.

Dar în anul 2016, Jang Hyunseung a declarat că pleacă din trupă, iar după câteva luni, restul membrilor decid să părăsească Cube Entertainment. Pentru că au plecat din agenție, ei nu au putut să-și păstreze numele pentru promoțiile ulterioare, schimbându-l în HIGHLIGHT.

În prezent, HIGHLIGHT se află pe același drum spre succes ca și BEAST, demonstrând că nu au făcut o greșeală plecând din Cube Ent.

T-ara sunt subiect de critică timp de mulți ani, până se demonstrează că totul a fost o minciună

Imagini pentru t ara roly poly

În 2011, T-ara atinge apogeul popularității cu „Roly-Poly”, care a devenit un hit şi #1 în mai multe topuri muzicale. Însă peste un an, totul s-a prăbușit din cauza scandalului.

Totul a început când Hwayoung a spus că celelalte membre o terorizează. Curând, internauții au început să strângă dovezi care demonstrează că membrele și-au bătut joc de ea, de exemplu, ignorând-o atât în emisii, cât și la evenimente.

Timp de mai mult de 4 ani, membrele T-ara au fost cunoscute ca membre-hărţuitoare și au fost criticate destul de mult. Mai târziu, Hwayoung a apărut la un show televizat, iar fostul manager al trupei a adus lumină în acest caz, spunând că Hwayoung s-a prefăcut că era rănită şi a faslificat o prescriere medicală pentru a absenta de la repetiții cu trupa din motive neînsemnate, cum ar fi manichiura. Sora lui Hwayoung chiar a atacat-o pe Ahreum, spunând că aceasta o terorizează și că de aceea ea nu poate apărea la televizor ca să-și apere sora.

Nu’est suferă din cauza poreclei de „trupa ghinionistă”

Imagini pentru nu'est where you at

Până la apariția trupei Nu’est la Produce 101, mulți au considerat-o ca o trupă ghinionistă. După debutul lor în 2012, fiecare revenire era tot mai puțin reușită. Ca rezultat, membrii Nu’est au crezut că participarea la Produce 101 era ultima lor șansă.

Mulţumită emisiunii Produce 101 trupa a fost salvată. Chiar dacă în prezent Hwang Minhyun promovează cu Wanna One, ceilalți membri promovează temporar ca Nu’est W şi aşteaptă revenirea membrului. 

sursa: yesasia

Un gând despre „Trupe care au trecut prin multe greutăți și au fost în pragul despărțirii

 1. Elena

  Deci efectiv citind ştirile despre suju şi shinee şi aducandu-mi aminte am început să plâng foarte tare ,ele sunt trupele mele de suflet şi n’as vrea să li se mai întâmple ceva, iar faza cu sungmin după mine e o prostie frațiiiiiilor e viaţa luuuiiii şi nici un idol nu ne aparţine nouă, iar scandalul cu Onew din moment ce EA a recunoscut că a fost o neînţelegere şi şi-a retras plângerea de ce doamne iartă-mă îl acuzaţi în continuare ,câteodată chiar nu mai înţeleg nimic, şi până la urmă suntem oameni şi greşim, a greşit şi el o dată şi gata parcă ar fii căzut cerul şi e normal să greşeşti dacă n-ai greşi nu ai fii om oricine greşeşte, ei cred că dacă eşti idol nu ai voie să gresesti sau sa’ti trăieşti viaţa ?
  Suze acum mă descarc de nervi, cam lung comentariul nu cred că îl va citi cineva
  SHINee fighting ❤✊
  Super junior fighting ❤✊

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s