Kangta își cere scuze unei fane

Acesta a vorbit în timpul emisiunii sale radio despre reuniunea H.O.T și a despre o fană care nu i-a recunoscut vocea la telefon!Kangta a povestit la emisiunea lui radio de la MBC FM, „Kangta‘s Starry Night”, cum a fost reuniunea TV a membrilor trupei H.O.T, după 17 ani de la despărțire.

El a povestit cum a cântat trei cântece H.O.T și a subliniat faptul că două dintre ele au fost scrise și compuse de el. El a spus: „Aceste trei cântece au fost alese de echipă și asta e imaginea mea de ansamblu. Sunt toate versiuni de concert și multă lume le ceruse”.

Un ascultător a spus că și-a dorit să vadă din nou o intepretare live pe scenă a melodiei „Hwan hee” și  Kangta a spus: „Cred că mulți fani își amintesc acest cântec mult pentru că l-am cântat împreună.”

El sunat la show o fană care nu l-a recunoscut și a spus despre incident: „Ea nu mi-a recunoscut vocea. Fanii mei mă ascultă la radio câte două ore zilnic și pretind că sunt fanii mei, dar tot nu îmi recunosc vocea. Presupun că am altă voce la microfon față de telefon. Mă consolez singur. Îmi pare rău dacă par încuiat la minte. ”

 

Sursa

 

2 gânduri despre „Kangta își cere scuze unei fane

  1. Mdaa .. nașpa :)) Odata a fost si el Jean Val Jean.. acum..fost-ai nene. „Fanii” nascuți dupa 1997-2000+ nu au cum sa te cunoască asa bine, da mite să te si REcunoască. 😀
    iar asta e destul de …foarte trist :/

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s