Internauții apreciază răspunsurile pe care Yerin din G-Friend le-a dat comentariilor răutăcioase

yerin

Internauții sunt impresionați de răspunsurile pe care Yerin, membră G-Friend le-a dat unor comentarii nepoliticoase într-o transmisiune live pe  Naver ‘V‘ Live.

Cu câteva zile în urmă, Yerin a intrat în aplicație pentru a-și saluta fanii și pentru a discuta cu ei. În timp ce făcea asta, multe comentarii persistente întrebau unde erau celelalte membre și ce făceau. Văzând asta, Yerin a răspuns: „De ce se întâmplă asta, eu sunt cea care a deschis aplicația, dar voi continuați să întrebați unde sunt celelalte membre? Înseamnă că nu sunteți mulțumiți doar cu mine, deci cred că așteptați ca o altă membră să intre peste mine, huh? Dacă sunteți curioși, puteți să întrebați acea membră ce a făcut într-o anumită zi, joi 22 februarie.

După asta, idolul a mai răspuns la un comentariu care o întreba dacă membrele G-Friend se întâlnesc, insinuând că ar fi niște neînțelegeri sau tensiune între fete. Yerin a spus: „Lasă-mă să râd rapid la întrebarea asta. Cum poți să pui așa o întrebare? Nu arată de parcă ne înțelegem? Haha. Cum poți întreba asta dacă avem o relație bună?

În ultimul rând, un utilizator a cerut: „Dacă tu chiar ești live, atunci te rog să faci o expresie urâtă cu fața ta.” Aceasta a răspuns într-un mod cool: „Nu. Crezi că am intrat pe live ca să-mi arăt o parte urâtă, după ce mi-am făcut machiajul? Nu-mi scrie lucruri ca „fă ceva urât”. Mergi și uită-te la o fotografie urâtă, am intrat pe V live ca să fiu drăguță, okay?

Încă de atunci, fanii și internauții au aplaudat-o pentru modul în care a răspuns la comentarii: „Vă rog, vă rog opriți-vă să întrebați de ceilalți membri când unul din ei este live singur. Ei intră în aplicații gândindu-se la fani, dar nu e drăguț să întrebați întruna de ceilalți membri”, „E drăguță, haha, odată am auzit că G-Friend are un concept inocent, dar sub asta se ascunde unul de girl crush. E adevărat”, „Doar pentru că e un idol, trebuie să accepte asta? Nu are sens, sper că sunt mai mulți idoli ca ea” și multe altele.

sursă

3 gânduri despre „Internauții apreciază răspunsurile pe care Yerin din G-Friend le-a dat comentariilor răutăcioase

  1. sanimoso

   😹😹😹orele de mate sunt ceva… si eu am spus ceva ce m-a costat putin😅…profa era disperata ca nu stim teorema lui Thales si ne-a facut prosti iar eu i-am spus:Tocmai de asta daca ar traii Thales ar spune sa treceti peste”…nu încercați😉

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s