Membrii H.O.T revin pe scenă cu prestații emoționante ale hiturilor sale

După săptămâni de pregătiri și teasere, prima prestație de după 17 ani a grupului H.O.T în formulă de 5 membri a avut loc pe 24 februarie în episodul din„Infinite Challenge” de pe MBC.

Prestația a avut loc pe 15 februarie la Ollympic Hall în Seul, unde au fost prezenți 2.500 de fani. În timpul transmisiunii, chiar înainte ca idolii să înceapă spectacolul propriu-zis au fost difuzate mai multe filmulețe cu cei 5 membri, din timpul repetițiilor.

Nu doar grupul de idoli din prima generație a muncit pe brânci, ci și echipa de la „Infinite Challenge”, care a decis să facă un cover pe melodia trupei, „We are the future”. Cu ajutorul lui Mihawk Back (Baek Gu Young), coregraful de la SM Entertainment care l-a învățat pe Yoo Jae Suk mișcările pentru „Dancing King”, membrii echipei au dat tot ce au avut pentru a dansa perfect coregrafia simbolică. După ce membrii „Infinite Challange” au arătat trupei H.O.T rezultatul muncii lor, idolii nu au putut să-și ascundă amuzamentul și i-au complimentat pe cei 6 membri ai emisiunii.

Difuzarea a arătat și o parte din repetiția care a avut loc cu o zi înainte de spectacol. Când au ajuns prima dată la locul repetiției, membrii H.O.T au fost copleșiți de emoție. În ciuda faptului că Jang Woo Hyuk și-a rănit glezna și Tony Ahn s-a rănit la genunchi, întregul grup a depus tot efortul pe care îl puteau depune la ultima lor repetiție.

În ziua reuniunii, o mulțime de fani s-au aliniat, printre ei aflându-se și unii care nu au putut câștiga bilete. Mulți dintre eu și-au adus și familiile la concert.

După ce fiecare s-a așezat, H.O.T. în final și-a făcut mult-așteptata revenire pe scenă și a dat startul cu melodia „Warrior’s Descendant”. Îmbrăcați din cap până în picioare în alb și fluturându-și puternic baloanele albe, fanii au izbucnit în lacrimi văzându-i pe cei 5 membri prestând din nou ca altădată.

Membrii H.O.T i-au salutat apoi pe fani împreună și individual, spunând: „Au trecut deja 17 ani de când v-am salutat așa. Să stăm aici este ca un vis. Sunt atât de multe lucruri pe care vrem să le spunem, dar nu putem să ne aducem aminte acum că avem acestă oportunitate.”

Grupul a interpretat mai multe din hiturile lui clasice, precum „Candy”, „Hapiness” și „Hope”.

Așa cum au făcut la repetiții, membrii echipei de la „Infinite Challenge” au venit pe scenă să facă mult așteptatul cover al melodiei „We Are the Future”. Deși a avut loc un incident, când HaHa a căzut de pe scenă, ei au reușit să presteze fără alte incidente sau greșeli. H.O.T. s-a întors pe scenă pentru a evolua cu aceeași melodie, urmată de „I Yah”.

Idolii au încheiat cu melodiile „The promise of H.O.T.” și „You & I”. Cum membrii nu au putut să oprească lacrimile fanilor la finalul celor două melodii, i-au încurajat și le-au spus: „Nu plângeți. Noi vă iubim.”.

Membrii le-au mai vorbit fanilor încă odată înainte să părăsească scena: „Ne pare rău că revenim atât de târziu” a spus Lee Jae Won. Tony Ahn a adăugat: „Haideți să păstrăm asta în inimile noastre până în ziua când ne vom întâlni iar.” Jang Woo Hyuk a promis: „Vom lua în considerare serios să promovăm din nou.”

După ce prestațiile lor s-au terminat,  membrii H.O.T. au spus: „Suntem cu adevărat fericiți. Persoanele care au protejat H.O.T. pe durata a 17 ani au fost cu adevărat fanii noștri.”

Accesați aici pentru a viziona întregul episod!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s