Trupa SECRET se desparte? Jieun şi Hyosung au dat în judecată agenţia

SECRET,Hyosung,Ji-Eun

S-ar putea ca grupul SECRET să se despartă.

După cum ştiţi, Sunhwa a părăsit grupul atunci când contractul său cu agenţia a expirat în 2016. De asemenea, celelalte membre au intrat într-o bătălie legală cu TS Entertainment. Recent, pe 8 februarie, instanța a declarat că contractul lui Ji Eun cu agenţia nu este valid.

Ji Eun a dat în judecată TS Entertainment în august 2017. Ea a cerut instanței să declare că contractul său cu TS Entertainment, care a început în octombrie 2009 și a fost reînnoit în martie 2015, nu mai e valabil. Ji Eun a susținut că TS Entertainment nu a fost transparentă în probleme monetare și nu a îndeplinit nici măcar principiile de bază ale serviciului lor de conducere. Ea a susținut că contractul a fost practic nevalabil din mai 2017, când aceasta le-a trimis o certificare a conținutului.

Ea a declarat trei motive pentru invaliditatea contractului său. Primul punct: este că plata ei pentru drama „Sweet Home, Sweet Honey” nu a fost distribuită corect. Al doilea: este că contractele au fost semnate împotriva voinței sale, iar agenţia i-a promis rambursări pentru lecții, chirie lunară și închirieri de mașini, însă nu au fost acordate și au întârziat mereu. Al treilea punct: este că drepturile sale exclusive prevăzute în contract au fost transferate unei terțe părți fără permisiunea acesteia.

Curtea de Arbitraj Comercial din Coreea a acceptat al doilea și al treilea punct. TS Entertainment a transferat îndatoririle de management prezentate în contractul său către o agenție care acționează și i-a trimis domnişoarei Song Ji Eun un acord printr-un serviciu de mesagerie mobilă. Curtea a comentat: „Transferul drepturilor de contract ale unei celebrități este foarte important, iar încălcarea acestui fapt este un motiv pentru încetarea contractului.”

Hyosung, de asemenea, se află într-o dispută legală cu TS Entertainment din cauza unor probleme, inclusiv neacordarea plăților.

TS Entertainment a afirmat că câștigurile au fost împărțite în mod corespunzător și că au dovezi, precum semnăturile și înregistrările CCTV. În lupta legală cu Hyosung, TS Entertainment a comentat: „Agenția a vrut să-și continue îndatoririle de conducere și să sprijine activitățile ei individuale, dar ea a refuzat. Este voința ei de a continua procesul, așa că lucrăm la un răspuns în această situație.” Aceasta a mai spus: „Nu au existat probleme cu plățile”.

Cu privire la viitorul grupului, TS Entertainment a împărtășit că numai Hana se pregătește să lanseze muzică nouă și a adăugat: „Membrele pot lansa un album ori de câte ori doresc. Grupul nu se va destrăma.”

Sursa

3 gânduri despre „Trupa SECRET se desparte? Jieun şi Hyosung au dat în judecată agenţia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s