Wanna One înjură, se plâng și fac remărci nepotrivite accidental într-un live

wanna-one

Membrii Wanna One au stârnit o controversă din conversațiile nepotrivite pe care le-au avut în camera de așteptare.

Cu aproximativ 4 ore înainte de lansarea noului album „0+1=1(I Promise You)„, Wanna One a apărut la „Star Live” de pe Mnet. Difuzarea live i-a arătat pe membri în sala de așteptare.

Park Woo Jin a filmat cu un selfie stick în timp ce membrii au scuipat remărci șocante. Kang Daniel a strigat: „De ce nu ne primim plata?„. Park Ji Hoon a adăugat: „De ce primim doar 20%?”, iar Ong Seung Woo a continuat: „De ce nu dormim? De ce nu avem libertate?

Apoi, o membră al personalului a spus: „În regulă, băieți, să merge la pozițiile noastre pentru transmisiunea live.”

Park Ji Hoon a întrerupt-o și a spus jucăuș: „O să-mi dezvălui numărul de telefon.” Kang Daniel a spus: „Am făcut caca în pantaloni în dimineața asta.” Ha Sung Woon a spus: „Mai bine înjur acum în avans. La naiba, la naiba, la naiba,la naiba.

Lai Kuan Lin a numit un fan sasaeng și a spus: „Sorento (mașină), ce ai făcut ieri sub casa noastră? Nu mai veni la noi acasă.

Aici, internauții cred că au auzit un alt membru strigând: „Dae-ddal-gak, only the pretty ones„, adică „Ratații în spate, doar cei drăguți.

Internauții cred că transmisiunea a început accidental mai devreme decât era programat, iar membrii au făcut acele remărci fără a fi conștienți.

Membrii Wanna One au fost criticați dur. Fanii sunt foarte dezamăgiți și răniți de cuvintele lor șocante, în timp ce mulți internauți au mustrat idolii pentru lipsa lor de modestie și maniere.

Ca răspuns la controversă, Wanna One, agenția lor, YMC Entertainment și Mnet și-au cerut scuze oficial.

Wanna One a declarat: „Ne cerem scuze că am arătat o parte rea a noastră și că ne-am dezamăgit fanii cu transmisiunea noastră live. Vom reflecta asupra acțiunilor noastre și vom munci ca să devenim membri Wanna One maturi și modești, care sunt precauțicu privire la toate acțiunile lor. Nu vom uita niciodată iubirea copleșitoare pe care ne-o trimiteți și vom munci din greu să arătăm o parte mai bună a noastră. Încă odată, ne cerem scuze sincer pentru că am cauzat dezamăgire și griji.

YMC a declarat: „Ne cerem iertare că un incident atât de dizgrațios ca acesta a avut loc în timpul pregătirii pentru transmisiunea live. Ne cerem iertare pentru că s-au cauzat griji fanilor care îi iubesc și îi susțin pe membrii Wanna One înainte de comeback-ul lor. Oricum, credem că este regretabil faptul că și cuvinte care nu au fost de fapt menționate în videoclip sunt, de asemenea, răspândite. Vom fi atenți de acum încolo, pentru a preveni apariția unui astfel de incident. Vă rugăm să acordați atenție și dragoste membrilor Wanna One, astfel încât să-și poată atinge visele până la sfârșit.

Mnet a declarat: „Ne cerem scuze profund membrilor Wanna One, fanilor care iubesc Wanna One și afiliaților pentru problemele legate de difuzarea live. Ne vom îmbunătăți serviciile, astfel încât astfel de incidente să nu se mai întâmple în viitor. Încă odată, ne cerem scuze profund către Wanna One, fanilor Wanna One și afiliaților.

https://twitter.com/Pip1uM4tQ43Tec5/status/975707871198420994?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.allkpop.com%2Farticle%2F2018%2F03%2Fwanna-one-members-cursing-complaining-and-making-inappropriate-remarks-accidentally-airs-live&tfw_creator=allkpop&tfw_site=allkpop

sursă

17 gânduri despre „Wanna One înjură, se plâng și fac remărci nepotrivite accidental într-un live

 1. Mi se pare că unii fani se cam atacă prea rău și cam exagerează. Din punctul meu de vedere, băieții nu au spus lucruri atât de grave încât să se dramatizeze atât. Ar trebuie să fim conștienți că și ei sunt oameni, nu pot fi tot timpul perfecți. E trist că unii acceptă doar partea perfectă a lui oppa, fără să conștientizeze că sunt și ei oameni care greșesc și care e normal să se plângă de anumite lucruri, știind doar cum e industria k-pop. :/ În fine…

  Apreciat de 2 persoane

 2. Nu au greşit cu nimic. Este normal să vorbească aşa. Off fani ăştia, zici că au facut ceva greșit. In loc să se gândească că ei nu sunt plătiți sai sunt plătiți puti şi nu prea dorm si nu au libertate. Fani sunt dezamăgiţi. Faza aia cu Daniel că a facut caca in pantaloni si cu Jihoon că îşi va dezvalui numarul de telefon sunt amuzante. Chiar nu înţeleg, ce au spus aşa greşit.

  Apreciază

 3. „Fanii sunt foarte dezamăgiți și răniți de cuvintele lor șocante” , daca aceasta caterinca (ca eu asa o consider ) este socanta , nu cred ca vor sa ii auda pe ai nostri !! Cred ca le suspenda activitatea pentru un timp si ii pune sa isi ceara scuze de o mie de orii !!!! Foarte comica, toata aceasta situatie !!

  Apreciază

 4. Ce sa zic, si eu am ramas putin suprinsa.
  Adica, sa aud pe cineva in toata firea spunand; „Am făcut caca în pantaloni în dimineața asta.” nu mi-ar pica prea bine.
  Intr-un fel sau altul ii inteleg. Se vede ca sunt folositi ca niste „produse”, fara sa fie tratati corespunzator.

  Apreciază

 5. Eu am rămas suprinsă ok, gen okay wow, dar vedeţi Wanna One nu sunt perfecţi, nu toţi au spus cuvinte de genul pentru că o persoană ştie când să se abţină şi când nu 😂😂😂
  Faza lu Daniel ma dat pe spate de la atâta râs 😂😂😂😂😂

  Apreciază

 6. Eu cred ca nu e nimic pe langa ce zic colegii mei si in general cum se vorbeste in licee si mai nou in scoli si gradinite😂😂😂
  Eu cred ca e bine sa arati lumii si partea mai reala a ta!Unii sunt prea cu sfintenia!Adica eu acum le-as spune cine nu a facut nimic „asa grav” sa arunce primul cu piatra!Despre ce vorbim😂😂😂stam sa ne luam de orice „imperfectie” a omului fara sa ne 👀uitam👽 la noi si in jurul nostru👾!

  Apreciază

 7. sincer incep sa cred ca mentalitatea coreeniilor cateodata e putin… inapoiata? „comunista”? inchisa? idk how to say it. Dar mereu trebuie sa comenteze ceva… mi se pare penibil si de prost gust sa stea sa critice viata unor oameni pe carer nu i cunosc si nici nu o sa-i cunoasca vreodata. Oare ei se gandesc ca prin comm-urile aiurea lasate pe internet , le-au distrus viata?

  Apreciat de 1 persoană

 8. Lol doar vorbeau si ei sa treaca timpul ….
  Nu se gândește nimeni la ce viata stresanta au ?
  mai mult ca sigur au aruncat aceste cuvinte la nimereală ca sa scape de stres si de presiunea si emotiile de a fi live într-o emisiune …. Săraci acum nu au voie să glumească …. OF IDOLI AR TREBUI SA FIE CA NISTE STATUI DE PIATRA … Dragi idoli țineți gurile închise folositile doar la cântat nu si la vorbit ca imediat sunteti distruse cu ciocanu ….. Hai sunt niste oameni canta bine ok ii ascultam si admiram … prea răutăcios sa comentam fiecare acțiune si cuvant in parte ca niste invidiosi …..

  Apreciază

 9. Daca astea sunt cuvinte socante, ma intreb ce o sa zica de noi romanii care injuram de rupem de la o vaesta frageta. Asta nu e nimic… E o gluma, adica daca ear verisorul meu acolo in varsta de 10 ani ced ca l-ar tortura sau ar face ceva cu el. Adica noi (in mare parte,unii) injura profesorii in fata..

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s