Hyosung spune că TS Entertainment n-a plătit-o de trei ani

Pe 28 martie a avut loc cea de a doua pledoarie a lui Jun Hyoung în procesul ei înaintat împotriva agenţiei TS Entertainment pentru a i se confirma anularea contractului ei cu agenţia.

În timpul pledoariei, reprezentantul legal al lui Jun Hyosung a declarat că aceasta a fost plătită ultima dată în 2015 cu aproximativ 6 milioane de woni (aprox 5580 de dolari), iar de atunci nu a mai primit niciun bănuţ. Acesta a spus: „Jun Hyosung nu a fost plătită în mod adecvat, cu toate că a muncit pentru acest lucru,” şi a mai adăugat „pârâtul refuză să prezinte informaţii detaliate care servesc ca dovadă, sub motivul că ar fi confidenţial.”

TS Entertainment a insistat asupra faptului că nu există probleme în legătură cu salariul artistei. Reprezentantul legal a prezentant o înregistrare de pe camerele de supraveghere în care era o şedinţă informativă cu privire la plata artiştilor şi a comentat: „Problema plăţii a fost explicată suficient.”

În prezent, partea lui Jun Hyosung rămâne pe poziţia ei şi anume de a termina contractul cu TS Entertainment, chiar dacă asta înseamnă să renunţe la banii pe care nu i-a mai primit.

Pe de altă parte, TS Entertainment susţine că e imposibil acest lucru, din moment ce contractul artistei rămâne a fi valabil până în 2021.

O altă pledoarie a fost planificată pentru 2 mai.

sursă

2 gânduri despre „Hyosung spune că TS Entertainment n-a plătit-o de trei ani

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s