Kim So Hyun se simte incomod când este comparată cu Kim Yoo Jung

Kim So Hyun a spus ce gândește despre comparațiile făcute între ea și Kim Yoo Jung.

Cele două vedete de aceeși vârstă și-au început cariera în actorie încă de când erau copii. Întrucât au ales același drum în viață, Kim So Hyun și Kim Yoo Jung au fost adesea comparate și, uneori, chiar considerate rivale.

Într-un interviu recent cu Sports Today, Kim So Hyun a recunoscut : ‘Sincer, este adevărat că s-a simțit inconfortabil să fiu comparată cu Kim Yoo Jung când eram mai tinere’. Ea continuat: ‘Atunci, am fost comparate mai des decât acum, așa că m-am întrebat, ‘E pentru că suntem de aceeași vârstă?’ sau ‘Avem un aspect similar?’ Era o atmosferă ciudată din cauza comparațiilor’.

Cu toate acestea, actrița a împărtășit că a depășit problema. Ea a explicat: ‘De fiecare dată când am auzit o comparație între Yoo Jung și mine în ziua de azi, nu o mai iau în seamă, fie ce o fi. Nu mă gândesc prea mult la asta, nu e inconfortabil și nu mă mai deranjează deloc’.

Aceasta a mai adăugat : ‘Noi nu ne prea întâlnim, dar ne întrebăm din când în când cum ne mai simțim. Mulți oameni spun că suntem rivale, dar noi suntem colege. Există această specialitate, deoarece suntem singurele rămase din perioada când eram toți mici și promovam împreună. Mă doare atunci când aud vești proaste despre ea. Vestea despre problemele ei de sănătate m-au îngrijorat. Îi doresc sincer să se facă bine și o încurajez’.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s