Kim So Hyun spune că nu vrea să îşi facă operaţii estetice

Actriţa Kim So Hyun spune că nu doreşte să-şi facă nicio operaţie estetică!

Într-un interviu recent cu Dong-A, actriţa a vorbit despre recenta ei dramă pe care a finalizat-o, „Radio Romance„. Aceasta a spus: „Simţeam puţină presiune înainte de difuzarea dramei, din moment ce era primul meu proiect după ce împlinisem vârsta de 20 de ani. Dacă simţi doar această presiune, e greu să te axezi pe anumite emoţii, aşa că mi-am schimbat atitudinea în ceea ce priveşte munca asupra abilităţilor mele. E un proiect în care am simţit că mai am multe de învăţat. Cred că e special, din moment ce e prima dată când încercam să arăt o latură a mea mai romantică şi amuzantă în acelaşi timp.”

În timpul interviului, aceasta a fost întrebată ce opinie are despre operaţiile estetice, din moment ce sunt mulţi actori care au debutat la o vârstă fragedă şi mai apoi au apelat la bisturiu.

„Nu mă gândesc dacă sunt satisfăcută de înfăţişarea mea, ci pur şi simplu încerc să o accept aşa cum e, pentru că asta sunt eu. Mulţi îmi spun să nu apelez la operaţii estetice şi nici eu nu am părţi ale feţei pe care aş vrea să le modific în mod special.”

În final, aceasta a spus cum se simte acum fiind mai matură şi ce roluri ar vrea să încerce pe viitor: „Desigur, varietatea rolurilor pe care le pot încerca s-a mărit, odată ce am crescut şi eu, dar încă e greu să mă imaginez încercând ceva nou.”

„La început, mă gândeam că odată ce voi împlini 20 de ani, voi încerca rolul unui student, dar în „Radio Romance” am avut rolul unei scriitoare. Primul meu rol ca adult a fost cel al unui profesionist, dar tot vreau să încerc rolul unui student în curând. Vreau să joc un personaj care se potriveşte vârstei mele”, a adăugat actriţa.

sursă

2 gânduri despre „Kim So Hyun spune că nu vrea să îşi facă operaţii estetice

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s