[Random stuff] Cele mai neașteptate și neplăcute comentarii la adresa celebrităților

Nu doar idolii coreeni, dar și actorii și artiștii internaționali nu pot evita aceste comentarii neplăcute din partea internauților coreeni.

Filtrând comentariile din internet (surse media online, forum-uri publice), internauții coreeni pot fi cei mai duri și cei mai înfricoșători. Dacă iubiți kpop-ul, atunci cel puțin o dată ați fost dezamăgiți de comentariile fără sens, scrise de coreeni la adresa celebrităților.

Ce s-a întâmplat cu Harry Potter?

„Vedem o ființă stranie, pe Harry Potter ce se transformă în Hagrid.” Au avut în vedere că el arată mai plinuț și mai straniu, lăsându-și și barbă.

Așchia nu sare departe de trunchi

Jo Kwon a dorit să-și manifeste afecțiunea pentru animalele sale de casă. Dar a primit câteva remarci cu privire la capul mic al câinilor: „Am crezut că sunt într-adevăr simpatici, dar de fapt sunt mici la fel ca ochii lui Jo Kwon.”

Au captat atenția

G.O din MBLAQ a chemat-o pe prietena lui să i se alăture în transmisia lui live. Ca de obicei, fanii au fost mulțumiți, numai că nu toți: „Se pare că a atras mai multă atenție în calitate de iubit, nu de celibritate.”

Problema nord-coreeană

Din cauza graficului încărcat de lucru, Joy nu a putut evolua cu Red Velvet în Coreea de Nord. În consecință, ea a primit multe comentarii negative de genul: „În primul rând, e cântăreață, și asta trebuie să fie o prioritate. Oare un rol într-o dramă e o catastrofă? Ratingul e în jur de 2,2%. Încetează să joci și continuă să cânți!”

Prea mult photoshop

Actrița Jung So Min, iubita lui Lee Joon, a fost criticată nu doar din cauza „iubitului ei slab” (conform unei informații, iubitul ei are atacuri de panică), dar și din cauza fotografiei publicate: „Ai lungit picioarele prea mult! Se pare că e Stretch Amstrong (Amstrong cel Elastic)”

O șansă pierdută

O fană Wanna One a cumpărat 213 de albume în valoare de 4,26 milioane de woni ca să intre la un fansign. La sfârșit, ea oricum nu a fost primită pentru că nu avea drept de participare. Internauții coreeni și-au exprimat nedumerirea: „A fost jalnic, sunt doar fericită că ea nu e fiica mea. Eu știu că sunt banii ei proprii și poate să îi folosească cum vrea, dar oricum e jalnic.”

Cum să determini nivelul cuiva de inteligenţă?

Hwang Seung Eun a optat pentru un stil lejer și comod pentru aeroport. Din nefericire, ea nu a primit complimentele așteptate: „Această domnișoară arată ca și cum duce lipsă de inteligenţă.”

Alegerea nepotrivită a cuvintelor

La o emisiune televizată Min Ji Eung a spus: „De fapt chiar sunt simpatică, în afară de ochii și nasul meu.” Mulți au răspuns în mod sarcastic, lăsând comentarii precum: „Mă descurc perfect la școală, dacă nu iau în considerare matematica, știința, literatura și istoria.” Alt comentariu: „Mă descurc bine la matematică, dacă exclud orice are legătură cu cifrele.”

Autocritica

Nu doar celebritățile sunt victimele lor. Mai este și un proces de autocritică. În trecut o existat aplicație distractivă, care vă propunea melodii care se potrivesc cu fața voastră. Un internaut a scris: „Mi se potrivește melodia „Fantoma lacului”.”, iar altul a scris: „Mi se potrivește „Monster” de la Big Bang.”

În apărarea idolilor

După ce B-Free a declarat că le va da o palmă membrilor BTS data viitoare când îi va vedea, un fan nu s-a rușinat să-l atace cu un lucru jalnic despre rapper: „Cum poți să te întâlnești cu ei și să le dai o palmă, dacă nu ești în nici un top muzical?”

Care comentarii considerați că sunt cele mai „originale”?

sursa: yesasia

8 gânduri despre „[Random stuff] Cele mai neașteptate și neplăcute comentarii la adresa celebrităților

 1. Alexandra

  Ultima: „Cum poți să te întâlnești cu ei și să le dai o palmă, dacă nu ești în nici un top muzical?” trebuie sa recunoastem, e buna. O replica mai sarcastica, dureroasa si amuzanta ca asta nu am mai auzit.😂😂😂

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 2. Emm

  La ce sa te aștepți de la unii? Comentariile sunt foarte urâte și arată educația de acasă. Doar pentru ca ai acces la internet nu înseamnă că poți să-ți bați joc de alții. Să-și vadă de viețile lor, chestiile de genul nu sunt amuzante, arată doar prostia unora și ar trebuii tras un semnal de alarma, pentru ca alții rad, dar dacă ar trebuii sa fie în locul idolilor nu știu cât de mult le-ar plăcea sa primească astfel de comentarii. 😕

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. complexity

  „Cum poți să te întâlnești cu ei și să le dai o palmă, dacă nu ești în nici un top muzical?” asta’i de top
  B-free chiar merită o ştafeta peste ceafă sa înveţe cum se vorbeşte cu oamenii si că el nu e mai superior
  B-free sper că vezi acum succesul trupei la care tu doar in vise ai acces

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 4. susodoi 🌼

  Mie aceasta mi s-a părut cea mai amuzantă 😂😂: „Această domnișoară arată ca și cum duce lipsă de inteligenţă.” …. CUM să judeci o persoana daca e proastă sau deșteaptă după cum e imbracata la aeroport?!
  Și prima, cea cu JoKwon mi s-a parut haioasă 😀 … Ultima, cea cu B-Free..nu prea stiu cine e B-Free si ce a facut, dar nici nu mă interesează prea mult.. deci prefer să nu am reacție la aia. Iar la cea cu Joy, eu sunt cam de acord cu internauții.. în puii mei!! RATEZI ocazia aia… să fi ales să mergi să reprezinti țara in fucking NORD COREEA.. si ea stă acasă că vezi Doamne „programul ei incarcat cu drama fără rating” nu ii permite 2 ZILE.. nu două luni! Mi s-a parut un lucru nesimtit din partea celor care i-au organizat programul. Chiar foarte nesimțiți.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s