Cele mai sexy ţinute ale idolilor feminini din luna trecută

Aţi cam observat că în ultima vreme trupele de fete revin cu nişte concepte destul de impresionante? Un amestec de sexy şi stil impunător, se pare că au găsit un echilibru. Păcat că nu prea au succes la coreeni, dar, cel puţin, nouă ne place! De aceea, în continuare vă prezentăm 10 costume de scenă ale fetelor care ne-au impresionat luna trecută!

Nahyun din SONAMOO

Sonamoo e, probabil, una dintre trupele de fete care are un potenţial de a ajunge populare, dar care totuşi nu e „exploatat” aşa cum trebuie. Cel puţin, ne bucurăm de costumele frumoase ale fetelor, Nahyun fiind în trend cu un top mov (sau albastru să fie ăla?) destul de drăguţ, aş zice, care e asortat cu nişte pantaloni scurţi negri (deşi e cam frig pentru ei încă).

Eunseo din Cosmic Girls

Nu doar Cheng Xiao a atras atenţia publicului, WJSN având o echipă de fete foarte drăguţe! Pentru ultima revenire, trupa a adoptat o uniformă roz în stil milităresc şi mie îmi aminteşte de hainele pe care le poartă unele personaje din anime-uri sau chiar idolii japonezi. Oricum ar fi, Eunseo poartă foarte bine această combinaţie de uniformă militărească + roz de flori de cireş.

Luda din Cosmic Girls

V-am zis eu că WJSN are multe membre frumoase? De această dată nu mai avem uniforme milităreşti, ci un costum mai sexy care o transformă pe membra Luda într-o zeiţă. Numai mie îmi aduce aminte de Taeyeon?

Yeeun din CLC

Odată cu revenirea trupei CLC, o anumită membră a ieşit în evidenţă prin înfăţişarea ei şi atitudinea carismatică. Este vorba, desigur, depre Yeeun din CLC, povestea căreia o găsiţi în articolul dat, dacă încă nu l-aţi citit! Costumul ei care formează o combinaţie sexy şi impunătoare din piele şi satin sigur o să vă placă!

Joy din Red Velvet

Membra RV are talentul de a arăta inocent şi sexy în acelaşi timp! Dar în costumul pe care l-a îmbrăcat mai jos, Joy emite o aură sexy şi puternică, în acelaşi timp. Mereu am fost pentru ca idolii feminini să îmbrace costume clasice şi iată şi motivul:

Mijoo din Lovelyz

Membra trupei Lovelyz este superbă de felul ei, dar în acest outfit arată minunat! Sincer, e genul de combinaţie pe care poţi să o porţi la şcoală, la facultate sau în oraş. E foarte simplu şi totodată stilat!

Elkie din CLC

O altă membră din CLC care impresionează cu felul în care îţi poartă ţinuta de scenă! Elkie e o poliţistă rea care sigur o să vă pedepsească dacă vă îmbrăcaţi aşa la şcoală! Categoric nu 😀 însă pentru un costum de scenă e foarte tare! Cred că unii ar săvârşi infracţiuni doar ca să fie pedespiţi de ea.

Jeonghwa din EXID

Din moment ce EXID a revenit cu o melodie nouă în stilul anilor ’90 şi costumul fetelor trebuie să se potrivească cu noul concept abordat! Ţinuta lui Jeonghwa ne aminteşte de stilul hainelor purtate în anii ’90, însă adaptate anului 2018 😀

Momo din TWICE

Se pare că fusta ecosez rămâne a fi la modă, pentru că şi Momo din TWICE alege să o folosească în ţinuta ei. Aceasta a combinat un top mai sportiv cu o fustă ecosez şi arată minunat!

Jennie din Black Pink

Lista ar fi incompletă fără una dintre cele mai fashioniste idoliţe k-pop! Jennie a surprins publicul cu o nouă ţinută în care poartă (din nou) o fustă ecosez împreună cu un top negru pur şi simplu superb! De asemenea, şi accesoriile sunt asortate bine, Jennie arătând elegant şi sexy în acelaşi timp.

Care ţinută este preferata voastră?

sursă

3 gânduri despre „Cele mai sexy ţinute ale idolilor feminini din luna trecută

 1. Iasomio

  Jennie poate purta orice 💓 =))) ! Mereu mi-a placut de cum se imbraca EA si restul membrelor 😍
  Din cele de mai sus preferatele mele sunt :
  1).Joy-sunt innebunita dupa astfel de tinute,asa m-as imbraca MEREU =)))
  2).Yeeun din CLC-😎💣
  3).Jeonghwa din EXID-☺💛

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s