11 dăți în care grupuri feminine au cântat melodiile grupurilor masculine

V-ați întrebat vreodată cum sună melodiile trupelor voastre preferate masculine cu vocile idolilor feminini? Unele dintre cele mai populare trupe feminine s-au confruntat deja cu această provocare, haideți să vedem ce a ieșit…

  1. MAMAMOO„Sunset Glow” (BIG BANG)

„Sunset Glow” de la BIG BANG (un cover după hit-ul cu același nume al lui Lee Moon Sae din 1988) este unul dintre cele mai atrăgătoare cântece de vară ale anilor 2000, iar membrele trupei MAMAMOO au reușit să-și antreneze vocile în conformitate cu „cerințele” melodiei în cadrul show-ului M!Countdown. Îmbrăcămintea lor retro s-a potrivit binișor cu vibrațiile piesei.

2. TWICE„Confession Song” (GOT7)

Ai nevoie de un cadou de Crăciun mai bun decât melodia trupei GOT7 cântată cu vocile drăguțe ale membrelor TWICE? Probabil că nu. Sărbătorirea Crăciunului alături de cele 9 fete ce par atât de distrate și vocile lor drăguțe v-a fi mult mai plăcută.

3. Girls’ Generation„Sorry, Sorry” (Super Junior)

Legendele fac un cover după legende? Nici o problemă pentru artiștii SM. SNSD ne-au tăiat respirația cu acest cover cântat într-un stil unic fără teamă de improvizație, iar dacă vreodată vei avea nevoie să asculți ceva mai liniștit, acest cover poate fii o alegere bună.

4. EXID„Shock” (B2st/Highlight)

EXID nu s-au jucat cu acest cover, ba chiar au îmbunătățit puțin mișcările clasicului Highlight, iar rap-ul lui LE a fost remarcabil. Ne-ar fi plăcut, însă, să vedem un cover complet.

5. PRISTIN„Adore U” (SEVENTEEN)

PRISTIN nu și-au pierdut timpul făcând cover-uri după melodiile seniorilor înainte de debut, însă unul dintre momentele lor de glorie ca PLEDIS Girlz a fost atunci când au făcut un cover mai pe stilul lor după melodia „Adore U”. Personalitățile acestora se potrivesc bine cu (,) coregrafia jucăușă.

6. BLACKPINK„Loser” (BIGBANG)

BLACKPINK se dezvoltă frumos și excelează în tot ceea ce fac, iar acest cover este, de asemenea, o dovadă reală, demonstrând calități vocale și de rap pe măsură.

7. BESTie„Mamacita” (Super Junior)

Cine s-ar fi gândit că una dintre melodiile băieților din SuJu, ce a făcut la rândul ei istorie, v-a suna atât de bine pe vocile fetelor din BESTie?! Melodia chiar este pe stilul lor.

8. LABOUM„H.E.R” (Block B)

Membrele LABOUM sunt adevărate bombe de energie când urcă pe scenă, ceea ce se poate observa și în cover-ul cântat de ele. Prezența scenică este punctul lor forte, iar fetele par să fie conștiente de drăgălășenia pe care o emană.

9. DreamCatcher „Really Really” (WINNER)

DreamCatcher este un grup plin de potențial, iar cover-ul lor le dovedește talentul. Au captat perfect prospețimea cântecului, iar întreaga imagine de ansamblu zbiară de distracție. Acest lucru îți v-a pune un zâmbet pe față.

10. CLC„On Rainy Days” (B2st/Highlight)

Memebrele CLC ne-au făcut să le fredonăm melodiile săltărețe și ne-au încântat cu fiecare revenire. Este uimitor cum s-au adaptat la un ritm mai lent pentru a face acest cover.

11. SONAMOO„White Night” (UP10TION)

SONAMOO s-a adaptat bine pentru coregrafia melodiei, iar vocile lor scot în evidență antrenamentul depus pentru interpretarea acestui cover.

Sursa: Soompi

Care v-a plăcut cel mai mult?

Un gând despre „11 dăți în care grupuri feminine au cântat melodiile grupurilor masculine

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s