Momente când melodiile K-pop au făcut referire la alte cântece K-pop

Să vedem câteva momente când câteva cântece K-pop au făcut referire la alte cântece!

Cântecele K-pop sunt entuziasmante doar prin felul lor de a fi. Însă atunci când fanii din mai multe fandomuri găsesc o referire la un alt cântec sau grup, totul devine și mai entuziasmant. Mai jos este o listă cu câteva piese K-pop care au menționat alt cântec sau un alt grup.

  1. G-Dragon: The Leaders

Doar ca să clarificăm asta de pe acum, acest cântec NU face referire la altul, în ciuda a ceea ce cred alții. În acest cântec, G-Dragon cântă: „My name is GGGG baby baby GD GD baby baby.” Asta ar fi putut fi o referire la cântecul hit al trupei Girls Generation, „Gee”. Acesta a fost lansat în 2009, iar G-Dragon a lansat piesa în același an, mai târziu.

  1. MAMAMOO: Mr. Ambiguous

Deși acesta nu este cântecul oficial, fetele au înlocuit al doilea vers cu o secțiune care se referă la mai multe cântece K-pop, variind de la prestație la prestație. Referințele includ: SISTAR, Big Bang, IU, GDYB, AOA, EXID și mulți alții.

  1. 2NE1: Falling in Love

CL se referă în versurile sale la alte melodii ale 2NE1 în piesa „Falling in Love”. Versul este următorul: „Yeah in the club, It’s getting ugly, I don’t care Can’t nobody stop the fire”. Acesta face referiri la cântecele anterioare ale trupei: „In the Club”, „Ugly”, „I Don’t Care”, „Can’t Nobody” și „Fire”.

  1. AOA: Chocolate

AOA a făcut mici referiri ale propriilor cântece „Like a Cat”, „Confused”, „Puss”, „Miniskirt” și „Short Hair” și în cântecul „Chocolate”.

  1. Epik High: Born Hater

Primul vers de rapp a lui Tablo este: „I’m a born hater, Dali, Van, Picasso?” Aceasta este o referire la cântecul prietenului lor Beenzino, care are o melodie intitulată „Dali, Van, Picasso”.

6. EXID: Ah Yeah

Într-un simplu moment, „Ah Yeah” face o mică referire la cântecul lansat anterior de EXID, „Up and Down”.

7. BTOB: WOW

Într-un singur moment drăguț, băieții au făcut referire la melodia „Hot Issue” de la 4minute prin următorul vers: „meoributeo balggeutkkaji Hot (From Head to Toe Hot)

8. Seungri: V.V.I.P

Maknae-ul tuturor maknae-ilor, Seungri folosește „V.V.I.P” ca să facă referire la „Strong Baby” și „Sexy Black” în versul „strong babyro sexyback.

  1. Big Bang: Fxxk It

Ca o mică referire la cele mai noi membre ale YG Family, Black Pink, Big Bang a făcut o men țiune în rappul lui G-Dragon despre mlodia lor. Versul „Nan ssikssikhage mareul georeo neon jeogi Sisihan yeojawaneun dalli tiktik georyeo Chikchikhadeon bunwigie han julgi bicc” este foarte similar cu partea de rapp a lui Jennie în „Whistle”.

  1. SHINee: Spoiler

În caz că nu știați, „Spoiler” de la SHINee începe exact ca „Sherlock” și „Clue”. Acest cântec face de asemenea referire la restul albumului trupei, dar și la alte cântece anterioare ale SHINee.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s