Prestația live de final a trupei TWICE la ‘M Countdown’ primește critici

Image result for TWICE's encore live performance stage on 'M Countdown' receives criticism

TWICE e criticată pentru recenta prestație live.

La episodul din 26 aprilie din ‘M Countdown‘ de pe Mnet, TWICE a luat primul loc cu melodia „What Is Love?”. Ca întotdeauna, câștigătorii au rămas pe scenă pentru a oferi un bis.

Prestațiile bis tind să fie mai relaxante și mai casual. Internauții au înțeles că aceasta nu este prestația principală, dar TWICE primește critici pentru că membrele nu au cântat foarte mult și când au făcut-o, ei au spus că a sunat teribil.

Internauții au punctat faptul că doar Jihyo și Nayeon par să fie singurele membre care cântă. De asemenea, s-a mai spus și că Sana încearcă să evite microfonul.

Comentariile au spus: „E un grup de idoli care primește multă iubire de la public, dar membrele nu au talent ca vocaliste. Chiar vocalista principală, Jihyo, e riscantă”, „Am crezut că poate fandomurile altor grupuri sunt geloase pe TWICE pentru că e populară, dar după ce am ascultat asta, admit că sunt chiar rele”, „Sunt atât de rele. Wtf, cum sunt ele cântărețe?” și multe altele.

Aceasta nu este prima dată când TWICE primește critici pentru abilitățile vocale. În aprilie 2016, problema cum că membrele TWICE ar fi cântărețe netalentate s-a împrăștiat pe comunitățile online.

Voi ce credeți?

sursă

10 gânduri despre „Prestația live de final a trupei TWICE la ‘M Countdown’ primește critici

 1. Dana's

  Twice nu e un grup de cantarete ci de fete dragute.
  Acum sa fim serios, voce bune nu au(poate 1-2) de ce castiga atatea premii si sunt populare? Deoarece coreenii(si nu numai) sunt atrasi de frumusete si miscari dulci…
  Nu am nimic cu ele, dar sunt alte trupe cu adevarat talentate si nu primesc atentie nici macar jumatate din cata primeste Twice.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Raluca

   Multe persoane au pretentia sa cante in toata performanta, dar incercati voi sa cantati fiecare vers si sa si dansati in acelasi timp. Sunt oameni, nu roboti.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Dana's

    Cum de alti se descurca si inca foarte, foarte bine?
    Nu au voce, nu exista scuza de genul. Toti idolii isi dau sufletul pe scena, muncesc enorm si tot n-au parte de atata apreciere.
    Sunt un grup destul de popular si niste pretentii cred ca ar trebuii sa fie.
    In plus: nu dansau, nu au o coregrafie grea, versuri grele; deci zero scuze.

    Apreciază

    Răspunde
 2. Emm

  Nu știu dacă sunt chiar atât de rele, am ascultat niște removed-uri ale piesei și vocile lor chiar sună drăguț, dar acum na, fiecare cu părerea lui.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Mia Kim

  Nu inteleg de ce au zis ca Nayeon si Jihyo au fost singurele care cantau. Nayeon a cantat la inceput putin si la final partea ei in rest doar a dansat. Iar Jihyo canta peste toate celelalte membre. Nu toate au voci splendide, dar macar incearca si se straduiesc. Sana a cantat iar Jihyo a acoperito. Nu zic nimic rau de ele. Se straduiesc foarte mult, poate ca nu au coregrafii grele dar si asta e obositor. Sa canti fiecare vers, sa dansezi fara greseli si sa mai si zambesti in timpul performantei nu e usor.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s