Ce se întâmplă cu „Dream Concert”? Coreenii sunt dezamăgiți, spectacolul își pierde din farmec!

Imagini pentru dream concert

Se pare că „Dream Concert” nu mai este un concert de vis pentru internauții coreeni, mulți dintre aceștia fiind dezamăgiți de lista cu artiști propusă de organizatori.

Recent, a devenit cunoscut faptul că la eveniment vor participa Taemin din SHINee, Red Velvet, Seventeen, B.A.P, NCT, Lovelyz, G-Friend, MAMAMOO, DIA, ASTRO, 24K, HALO, BIGFLO, UNB, UNI.T, MXM, THE BOYZ, Dreamcatcher, TRCNG, fromis_9, Golden Child, IZ, RAINZ, SHA SHA, LIPBUBBLE, IN2IT și MYTEEN.

După ce au văzut lista de participanți, coreenii s-au arătat destul de dezamăgiți, numind ediția din acest an plictisitoare. Potrivit internauților, „Dream Concert” și-a pierdut din farmec.

În 2009 lista de participanți arata astfel: KARA, 2NE1, f(x), 4minute, Jewelry, T-ara, Super Junior, Big Bang, 2PM, 2AM, SHINee, Girls Generation și alte vedete populare la acea vreme.

În 2010 au evoluat: 2PM, SS501, Wonder Girls, Super Junior, KARA, Girls Generation, CNBlue, MBLAQ, B2ST, ZE:A, f(x), SHINee, T-ara, Rain, Lee Hyori, After School, F.cuz, Rainbow, Davichi, U-KISS și 4minute.

În 2011: TVXQ, KARA, SHINee, B2ST, 4minute, 2PM, F.T. Island, f(x), G.NA, miss A, Kim Tae Woo, Seo In Kook, SECRET, SISTAR, IU, Rainbow, After School, U-KISS, Eru, K-Will, Jewelry, T-ara, 5dolls, Flower.

2012: 2PM, INFINITE, TaeTiSeo, SISTAR, T-ara, ZE:A, RaNia, B1A4, KARA, B2ST, MBLAQ, 2AM, 4Minute, Ailee, EXO-K, A Pink, Boyfriend, SECRET, Teen Top și Davichi.

În trecut „Dream Concert” era cel mai așteptat concert al anului. La eveniment evoluau doar cei mai buni și cei mai populari artiști, iar pentru trupele începătoare participarea era doar un vis și reprezenta recunoaștere din partea publicului. Însă, odată cu trecerea timpului, totul s-a schimbat, artiștii de top pot fi numărați pe degete, iar cei mai mulți dintre cei care urcă pe scenă sunt trupe rookie sau trupe nepopulare. Potrivit internauților coreeni, „Dream Concert” s-a transformat într-un festival pentru artiștii nepopulari sau începători.

Evident, această schimbare are și consecințe negative! Rating-ul concertelor scade cu fiecare an, mai ales că la ediție nu apar unele dintre cele mai faimoase trupe ale momentului: BTS, EXO și TWICE.

Ce spun coreenii?

[+75, -15] Adevărat, lista artiștilor e cea mai plictisitoare.

[+51, -45] Line-upul e bun de la Taemin până la MAMAMOO…

[+43, -3] Groaznic

[+35, -15] De acord, plictisitor.

[+33, -9] Într-adevăr, nu e cine știe ce …

[+29, -10] Se pare că e plictisitor doar din cauza că biasul tău nu e acolo? Îmi place, deoarece văd Red Velvet, G-Friend, MAMAMO și Taemin.

[+22, -1] Cel mai groaznic line-up de la „Dream Concert”. Priviți la oamenii care neagă acest lucru. Credeți că vor avea succes peste 5 ani? Chiar credeți că e ușor? ㅋㅋㅋㅋ Cel mai probabil, multe dintre aceste trupe vor dispărea în curând

[+21, -5] E diferența dintre generații …Puteți observa schimbările?

p.s. Lista cu artiști ar fi fost mult bună dacă arăta astfel: Red Velvet, Seventeen, B.A.P, NCT, Lovelyz, G-Friend, MAMAMOO, GOT7, EXO, BTS, iKON, MOMOLAND, Wanna One, WINNER, TWICE, EXID, Super Junior, MONSTA X, NU’EST, SHINee și Black Pink. (Astea sunt cu adevărat cele mai tari trupe k-pop ale momentului).

sursa

9 gânduri despre „Ce se întâmplă cu „Dream Concert”? Coreenii sunt dezamăgiți, spectacolul își pierde din farmec!

 1. Dumi

  Lista cu artiști ar fi fost mult bună dacă arăta astfel: Red Velvet, Seventeen, B.A.P, NCT, Lovelyz, G-Friend, MAMAMOO, GOT7, EXO, BTS, iKON, MOMOLAND, Wanna One, WINNER, TWICE, EXID, Super Junior, MONSTA X, NU’EST, SHINee și Black Pink. (Astea sunt cu adevărat cele mai tari trupe k-pop ale momentului).
  DE ACORD!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. susodoi 🌼

   Așa mai vineai de-acasă! … dar nu știu.. prea multe trupe care nu sunt incă consacrate. Nu am nimic cu ele.. asta e si ideea! Nu le stie majiritatea lumii..si nu din cauză ca nu au auzit de ele, ci din cauză că au fost debutate pe bandă rulantă si lumii nu ii mai pasă deja la câte sunt.. plus că nici melodiile nu impresioneaza lumea. Kpop-ul era fain când puteai numi maxim 40 de trupe.. nu când poți numi 40 de trupe din 2016/2017!

   Apreciază

   Răspunde
 2. Kaila

  sunt prea multe trupe acum si parca toate sunt la fel, copii la indigo
  nimic, nici una care sa aiba ceva special sau sa sara in evidenta
  muzica lor e la fel, foarte comerciala si seamana din ce in mai mult cu muzica din america
  mi e dor de perioada 2007-2012 – erau mai putine trupe si erau mult mai bune, iar muzica lor era foarte buna. chiar si acum ascult piese de atunci, cred ca mai mult am ascultat cantece din acea perioada, decat ce s-a scos in ultiimii doi ani

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. AURA

  Sunt prea multe grupuri noi kpop…in fiecare saptamana cate un grup ba debutează,ba au un comeback…sunt prea multi. Nici nu stii cine e cine. Mai bine putini si buni.Asta e parerea mea.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Min

  Eu sustin grupurile noi, deoarece momentan sunt umbrite de BTS, EXO si TWICE, iar astfel nici nu au cum sa se dezvolte. Plus ca nu este vina lor ca multe trupe de renume s-au destramat.
  Iar inca un lucru negativ la grupurile noi este faptul ca conceptele seamana intre ele. Toti merg pe o pista sigura si nu experimenteaza lucruri noi (posibil si de teama publicului),ceea ce este un lucru cu adevarat rau pentru ca multi au voci bune si merita atentie.
  Dar de exemplu sunt si Dreamchatcher care au un cu totul alt concept si tot nu sunt apreciate asa cum as spera eu.
  Eu cred ca este si vina noastra pentru ca suntem prea superficiali si ca nu vrem sa sustinem si grupurile noi. Mergem spre ce este stabil cu teama ca grupurile noi sunt nesigure.
  Da,sunt.
  pana acum mi s-au destramnat o multime de trupe pe care le adoram dar erau nepopulare, multe nici macar un an nu cred ca au reusit sa faca impreuna.
  Chiar ma doare acest fapt.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s