Coreenii aleg cei mai buni cântăreţi deveniţi actori

Publicul coreean a ales cei mai buni cântăreţi deveniţi actori!

Compania de sondaje online PMI a organizat, recent, un sondaj cu întrebarea „Cine se pricepe cel mai bine la actorie printre toţi cântăreţii deveniţi actori?”. La acest studiu au participat 2400 de persoane cu vârsta cuprinsă între 24 şi 50 de ani.

În ceea ce priveşte cântăreţii de gen masculin, pe prima poziţie s-a clasat Im Siwan cu 24.5%, iar la femei a câştigat IU cu 21.7%. Siwan e membru al trupei ZE:A şi a debutat în actorie în anul 2012 prin intermediul dramei „The Moon Embracing the Sun”. În prezent, are mai multe lucrări reprezentative precum „Incomplete Life„, „The King Lovers„, „The Attorney„, „The Merciless” şi altele. IU şi-a făcut debutul în actorie în anul 2011 prin intermediul dramei „Dream High„. Mai târziu, a primit roluri în producţii ca „You’re The Best, Lee Soon Shin„, „Producer” şi altele, iar în prezent, joacă rolul lui Lee Ji An în drama „My Ahjussi” de pe tvN.

Pe locul doi s-au poziţionat Eunji din A Pink şi Lee Seung Gi cu 14.3% şi, respectiv, 18.4%. Lee Seung Gi şi-a format o carieră impresionantă ca actor şi cântăreţ. Acesta a debutat, mai întâi, în calitate de cântăreţ în anul 2004, apoi şi-a început cariera de actor prin intermediul serialului de comedie „Nonstop 5” în acelaşi an. De atunci, acesta a jucat rolul principal în 10 drame şi două filme. Jung Eunji a jucat în serialul „Reply 1997″ în 2012, după care a primit roluri în drame precum „That Winter, The Wind Blows„, „Untouchable” şi altele.

Iar pe locul trei s-au poziţionat Seo In Guk cu 12.1% şi Hyeri din Girl’s Day cu 11.8%. Seo In Guk este câştigătorul primului sezon al emisiunii „Superstar K” şi a dat lovitura în momentul în care a jucat rolul principal în drama „Reply 1997” şi mai apoi în filmul „No Breathing„. Hyeri şi-a făcut debutul actoricesc în anul 2012 prin intermediul dramei „Tasty Life„, însă a obţinut popularitate prin rolul pe care l-a jucat în drama „Reply 1988” în 2016. În acest an, ea urmează să-şi facă debutul pe marele ecrane în filmul „Monstrum”.

Care ar fi alegerile voastre?

sursă

6 gânduri despre „Coreenii aleg cei mai buni cântăreţi deveniţi actori

  1. anda marin

    mai corect spus, tinerii coreeni fac alegerea, vad ca varsta este 5-24 de ani 🙂 toti sunt buni, preferatul meu e Lee Seung Gi dar eu sunt departe de varsta celor intervievati de acest sondaj 😀

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s