Fantagio asigură fanii că artiștii vor avea promoții

Agenția Fantagio Music trece prin vremuri grele, iar fanii sunt îngrijorați cu privire la promoțiile viitoare ale artiștilor săi.

După ce a devenit cunoscut faptul că Woo Young Seung, directorul de la Fantagio a fost concediat, acesta fiind înlocuit de secretarul lui Wei Jie, principalul acționar al agenției, fanii au început să se întrebe ce se va întâmpla cu artiștii care se află sub protecția celor de la Fantagio. Ei bine aceștia au un răspuns oficial.

În ciuda problemelor existente, reprezentanții companiei au dezvăluit că situația de la Fantagio nu este întocmai cea pe care a descris-o presa în ultima vreme. Ei au recunoscut că revenirile artiștilor lor sunt sunt înghețate temporar, însă aceștia vor continua să filmeze în drame sau reclame, să participe la emisiuni TV sau radio, inclusiv alte activități, prin urmare, programul nu va fi schimbat.

De asemenea, sursele asigură că la moment situația din interiorul agenției este mult mai bună și că în viitorul apropiat totul ar putea reveni la normal.

La moment, compania gestionează artişti ca ASTROHello VenusWeki MekiSeong Wu din Wanna One, Seo Kang Joon, Gong Myung, Lee Ji Hoon și alții.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s