JYP e singura agenție care intră în lista celor de la Financial Times

Revista Financial Times a publicat clasamentul său pentru primele 1000 de companii care au crescut, iar cifrele JYP sunt incredibile!

JYP Entertainment este singura agenție coreeană care a intrat în acest clasament anual al prestigioasei reviste de economie, pentru întreaga regiune Asia-Pacific! JYP s-a clasat pe locul 177 în top, loc ce i-a fost atribuit după ce i-a fost măsurată creșterea de venituri anuală.

Publicația a mai analizat companii diferite din Japonia, Coreea de Sud, India, Australia, Hong Kong, Taiwan, Singapore, Noua Zeelandă, Malaezia, Indonezia și Filipine.

Lista din 2018 a fost determinată de procentul de creștere al veniturilor companiilor, în perioada 2013-2016. JYP Entertainment a beneficiat de o creștere de 245 procente, ca venituri, între 2013 și 2016, iar cei de la Financial Times au calculat că, anual, compania a crescut cu 51,2 procente în medie!

J.Y. Park a comentat știrea pe contul său Instagram, arătându-și recunoștința față de angajații și de artiștii companiei pe care a fondat-o, dar și față de fani. Acesta a postat o poză a certificatului primit de la Financial Times, cu următorul mesaj: „Colegilor mei de la JYP, artiștilor, și fanilor care îi susțin, sunt atât de mândru de voi. Și sunt recunoscător. Deși este important să fii o companie cu creștere mare, haide să lucrăm împreună să facem [din JYP] o companie care este iubită și respectată. „

 

View this post on Instagram

#파이낸셜타임즈 #아시아퍼시픽고성장기업177위 #FinancialTimes #AsiaPacific高速成长的企业第117位 #FinancialTimes #1000HighGrowthCompanies #AsiaPacific177th #フィナンシャルタイムズ #アジア太平洋地域急成長企業177位 JYP 동료들, 아티스트들, 응원해주시는 팬분들 자랑스럽습니다. 그리고 고맙습니다. 고성장회사도 중요하지만 동시에 사랑받는 회사, 존경받는 회사가 되도록 함께 노력해갑시다! Leader in entertainment! Our JYP colleagues, artists and fans, thank you so much. We did this together. This is all because of your hard work and dedication. High-growth company is great but let's make sure we build a highly-respected company! JYP的同仁们、艺人们、还有一直支持我们的粉丝们,为你们感到自豪,也深深地感谢大家! 很高兴能够入选高速成长的企业之列,也让我们一起努力成为让人喜爱,令人尊敬的企业吧! JYP同僚の皆さん、アーティストの皆さん、そして応援して下さるファンの皆さん本当に誇らしく思っています。そしてありがとうございます。 急速に成長する会社もいいですが、愛される会社、尊敬できる会社になるようにこれからも共に頑張って行きましょう!

A post shared by J.Y. Park (@asiansoul_jyp) on

Dintre idolii manageriați de JYP amintim pe: Suzy, 2PM, GOT7, DAY6, TWICE, Stray Kids, deși lista este mult mai mare și include și mulți actori la fel de cunoscuți, acestea fiind doar câteva nume.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s