Membrii SHINee mulțumesc fanilor cu ocazia aniversării trupei

SHINee,Onew,Key,Minho,Taemin

SHINee a debutat pe 25 mai cu piesa „Replay”. Cu ocazia împlinirii a zece ani de la debut, membrii le-au mulțumit fanilor prin niște scrisori scrise de mână.

Onew a scris:

Salut. E cea de-a zecea aniversare a trupei. Acum am 30 de ani, timpul a trecut atât de repede, debutând la 20 de ani. Întrucât timpul petrecut împreună ne-a adus amintiri plăcute, sper ca în viitor să ne facem amintiri și mai frumoase. Vă muțumim mult pentru dragostea și grija pe care ne-o purtați. Vă cerem să ne susțineți în continuare.

Key a scris:

Cu toate că am multe de spus, haideți să vorbim la fan-meetinguri. Drumul trupei SHINee nu va fi uitat! A 10-a aniversare! Va iubesc!

Minho a scris:

„Pentru SHINee deja lumea a împlinit zece ani. Lumea SHINee! A mea și a fanilor Shawol, a tuturor. Timpul chiar a trecut repede. Noi, cei ce am petrecut ultimii 10 ani  plini de fericire, amintiri și tristețe, ne-am cunoscut pe 25 mai 2008, iar acum e 25 mai 2018. Nu mă pot gândi la altceva decât la „Mulțumesc foarte mult”, așa că vă mulțumesc foarte mult. Să continuăm să ne facem amintiri frumoase și să plângem de bucurie. Chiar dacă îmi lipsesc multe, mă voi strădui să-mi arăt cea mai bună și pozitivă parte a mea. Să fim împreună pentru totdeauna, Shawols. Mulțumesc și vă iubesc atât de mult.”

Taemin a scris:

„Toată lumea~! Bună, sunt Taemin^^;; Fără să realizăm, deja e cea de-a zecea aniversare~ Mi-am imaginat această zi în trecut și chiar a trecut repede timpul hehe. Mă întreb cum vă simțiți voi… Sunt sigur că toți simțiți același lucru? O emoție pe care nu o poți descrie prin cuvinte. Mi-am format obiceiul de a spune des expresia „Pentru voi”, dar cred că m-am sprijinit și bazat de voi în mod constant. Și astfel, să spun sincer, aș vrea să spun că voi continua să mă bazez pe voi. Am fost tot timpul recunoscător și fericit~ Vă rog să continuați să aveți grijă de mine~^^. Vă iubesc atât de mult~.”

De asemenea, recent, trupa a lansat câteva teasere pentru o nouă revenire ce va avea loc pe 28 mai, cu mini-albumul „The Story of Light EP.1”.

surse: 1, 2

6 gânduri despre „Membrii SHINee mulțumesc fanilor cu ocazia aniversării trupei

 1. Elena

  Din nou am început să plâng citind scrisorile și că deobicei fix(mereu mi se întâmplă la fel) la scrisoarea lui Minho lacrimile nu s-au putut stăpâni
  Nu pot să descriu în cuvinte sentimentele pe care le simt acum,sunt fericita dar în același timp sunt și tristă
  SHINee vă doresc numai bine,sper că acest comentariu să aducă multe premii
  La mulți ani cu ocazia aniversării de 10 ani❤
  Vă iubesc și vă voi iubi mereu ❤❤
  SHINee fighting ✊❤

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: La aniversarea a 10 ani a trupei SHINee, Key scrie că îi e dor de Jonghyun | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s