Ce viitor are ASTRO? Fantagio răspunde controversei + oferă vești bune

Agenția Fantagio Entertainment a pierdut statutul de membru al   cadrul Asociației de Management al Divertismentului din Coreea (KEMA).

Mulți fani s-au arătat extrem de îngrijorați de această veste legată de problemele pe care le are agenția Fantagio, gândindu-se la viitorul artiștilor pe care aceasta îi manageriază.

Cei de la Fantagio au postat un mesaj pe site-ul fancafe-ului ASTRO, în care asigură că grupul lucrează deja la revenire, care va avea loc în a doua parte a anului:

„Bună, suntem Fantagio Music. În primul rând, dorim să ne cerem scuze tuturor fanilor pentru că v-am îngrijorat cu problemele recente. Respectăm și ne pasă de fiecare artist în parte de la Fantagio Music. Vom face investiții și mai active în artiștii noștri, proprietarii de la Fantagio Music. De asemenea, nu ne vom reține din a sprijini artiștii noștri cu promovările individuale. ASTRO petrece fiecare zi la pregătirea noului lor album și a concert(elor)ului solo, activități care sunt prevăzute pentru a doua parte a lui 2018. Dorim să ne aplecăm capul încă o dată în fața fanilor în semn de apreciere pentru faptul că au așteptat cu răbdare ASTRO. Pentru a răsplăti sprijinul și încurajările tuturor, ASTRO și staff-ul Fantagio Music vor continua să lucreze așa cum știm noi mai bine. Vă rugăm să așteptați lucruri grozave de la membrii ASTRO care lucrează din greu și construiesc din nou pornind de la bază. Vom deveni Fantagio Music care continuă să comunice cu fanii, mergând înainte. Vă mulțumim.”

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s