Internauții își amintesc de impresionanta carieră a trupei SECRET

SECRET

Internauții și-au amintit de imensa popularitate a trupei SECRET din trecut.

O postare de pe Instiz care a amintit de cariera impresionantă a trupei SECRET a devenit populară printre internuați. Fetele au început ca primul grup de idoli debutat de TS Entertainment, în perioada în care TS Entertainment era complet necunoscută. Apariția lui Sunhwa la ‘Invincible Youth‘ și imaginea ei „curată” au contribuit la creșterea grupului, iar cântecele „Magic” și „Madonna” din aprilie și august 2010 au fost primite foarte bine.

În ianuarie 2011, fetele s-au întors cu „Shy Boy”, care le-a adus primele trofee la ‘M! Countdown‘ și trei trofee la ‘Music Bank‘. Grupul a continuat cu hituri ca „Starlight Moonlight”, „Love is Move”, „Poison”, „Talk That” și multe altele; de asemenea, lansări solo de la membrele Ji Eun și Hyosung.

Internauții au comentat: „Popularitatea lor nu era de glumă în perioada ‘Starlight Moonlight’ și ‘Poison’”, „Toate melodiile lor au fost atât de bune.. ele obișnuiau să fie foarte populare”, „SECRET a avut foarte multe obstacole în carieră.. dar până și non-fanii știu titlurile melodiilor lor”, „Toate conceptele și cântecele lor au fost foarte bune”, „Ele chiar au urcat tot acest drum de la fund.. ce s-a întâmplat acum?” și multe altele.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s