SHINee vorbește despre filmările pentru clipul piesei „I Want You”

Membrii SHINee au vorbit cu fanii prin intermediul aplicației V.

Legat de noul mini-album și piesa de titlu „I Want You”, Taemin a spus: „Pe acest album sunt cinci piese, toate fiind tipice SHINee. „I Want You” este un cântec vesel, care se potrivește cu vara. A doua jumătate a melodiei creează dependență, iar videoclipul colorat exprimă personalitatea trupei SHINee.

Minho a adăugat: „Eu am filmat cel mai mult, dar nu apar de multe ori în videoclip.” El a mai spus că era curios de scena subacvatică pe care a filmat-o, dar din păcate nu a apărut în videoclip. Key a vorbit despre piesa „Drive”: „Melodia compară sentimentul acela pe care îl simți când placi pe cineva cu condusul.”

Membrii i-au rugat pe fani să vină cu titluri amuzante pentru fotografiile lor. Pentru poza în care lui Key i se vede puțin abdomenul, Minho a sugerat „Naju Pear Key”. Au citit toate propunerile fanilor și și-au ales preferatele.

Mai încolo, băieții s-au uitat împreună la videoclipul melodiei de titlu. Key a spus: „Filmarea nu a fost grea, dar a fost greu să filmăm cu trambulina și cablurile.” Minho a adăugat: „Am filmat scena cu cablurile, în care cad pe o mașină, în fața unei chroma. Oamenii care se ocupau cu asta au făcut o treabă bună, așa că nu m-am rănit, iar toată scena a ieșit bine.” Tot el a continuat: „Good Evening” descrie modul în care publicul vede SHINee, iar „I Want You” descrie modul în care vedem noi trupa.”

Idolii au mai răspuns la întrebările de la fani. Taemin a fost întrebat despre prima sa călătorie în străinătate, iar acesta a răspuns: „Am fost în Japonia cu Kai din EXO și cu prietenii mei. Îmi amintesc că era o primăvară călduroasă și că m-am relaxat. Dacă mi s-ar da șansa aș merge și în alte locuri.

SHINee a lansat cel de-al treilea mini-album, „The Story of Light’ Ep. 2”, și piesa de titlu „I Want You” pe 11 iunie.

sursă

Un gând despre „SHINee vorbește despre filmările pentru clipul piesei „I Want You”

 1. youabby

  Chiar este o melodie diatractiva abia astept sa vad cum o canta live.cred ca coregrafia este mai usoara decat la Good Evening!baietii sunt asa sexy!wow!
  Ce am observat atat in primul MV cat si in acesta este aparitia unei vulpi.semnificatia? …
  Cat despre ce-a zis Taemin,cred ca la toti le-ar prinde bine o excursie dupa promotii.🌴🌄
  Fighting SHINee 💍

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s