Nam Tae Hyun are datorii față de Papa YG + vorbește de viața de artist și relații

Deși a plecat de la YG, Nam Tae Hyun spune că Yang Hyun Suk va rămâne pe vecie salvatorul său.

Idolul a apărut la emisiunea MBC Every1‘s ‘Video Star‘ și a vorbit despre cât de legat este în continuare de Yang Hyun Suk. El a amintit despre fosta lui agenție, YG Entertainment, spunând: „Am învățat atât de multe la YG. Este locul unde am privit și am învățat. Președintele (Yang Hyun Suk) este pentru totdeauna salvatorul vieții mele.”

El a mai spus: „Încă păstrăm legătura. Sunt pe vecie recunoscător președintelui care mi-a permis să îmi încep cariera în muzică. Acum pot înțelege că președintele este cineva care muncește mult ca lider. Faptul că sunt de la YG va fi întotdeauna cu mine. Voi face muzică bună și nu voi fi jenat de titlu.”

Nam Tae Hyun a vorbit și despre dificultățile de după părăsirea YG: „Este greu să mergi solo. Trebuie să fac totul de unul singur pentru membrii mei, inclusiv părul, stilistul etc..”

El a completat: „De asemenea nu mă descurc atât de bine în topurile muzicale. Într-o companie mare, costurile de producție sunt toate acoperite dar eu trebuie să plătesc totul de unul singur.” 

 
Nam Tae Hyun a dezvăluit că are și datorii: „Îmi plătesc angajații cu banii mei sau prin împrumut.”

Idolul nu a scăpat de întrebările legate de viața lui sentimentală, mai ales că el a fost legat de alte două celebrități, Jung Ryeo Won și Son Dam Bi.

El a explicat: „Este ceva ce îmi doream să clarific. Acestea două sunt doar noonas apropiate de mine. Ne-am apropiat pentru că Jung Ryeo Won crează artă, ca mine. Am mers să o vizitez la studioul ei de artist printr-o cunoștință comună.”

Referitor la apropierea lui fizică de Son Dam Bi, Nam Tae Hyun a spus: „Cred că aș crede despre alții că au o relație dacă ar face asemenea gesturi, dar nu suntem împreună.” Ele doar mă văd ca pe o persoană lângă care se simt confortabil. Sunt genul de persoană care vorbește cu femeile mai bine decât cu bărbații.”

El a adăugat: „Son Dam Bi este mai mare decât mine Dam Bi noona îmi dă sfaturi de relație și se poartă cu mine ca și cu un frate mai mic. Nu este nici măcar stilul meu.” Apoi, în timpul emisiunii, au făcut un apel video către Son Dam Bi care i-a spus lui Nam Tae Hyun în glumă: „De ce negi? Nici tu nu ești genul meu. Nu suntem mai mult decât prieteni de băutură.”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s