5 celebrităţi care au origini din America Latină

Cred că nu ştiaţi că aceste vedete din Coreea de Sud sunt latino americani. Așa este, aceste staruri s-au născut sau au o familie în America Latină. Mai jos aveţi o mică listă cu cinci celebrităţi care au origini din această parte a globului.

1. Samuel Kim

Samuel este unul dintre cei mai cunoscuţi idoli latino-coreeni. Acesta s-a născut în Statele Unite, însă tatăl său este mexican, iar mama sa este din Coreea de Sud.

2. BM din KARD

BM face parte din KARD și, deși știm cu toții că s-a născut în Statele Unite, există ceva pe care mulți nu-l cunosc. Tatăl său este din Brazilia, iar mama sa este din Coreea. El nu vorbește fluent limba portugheză, dar cunoaște câteva propoziții.

3. Dok2

Dok2 este un rapper renumit, un producător și co-fondatorul agenţiei hip-hop Records Illionaire. Mulți oameni nu știu acest lucru despre el. Mama sa este coreeană, iar tatăl lui este filipinez și spaniol.

4. Jun Howon

Jun Howon este un idol începător, tocmai a debutat cu o trupă numită W24. S-a născut în Chile și a trăit acolo până la vârsta de 19 ani. Vorbește fluent limba spaniolă și are numele în limba spaniolă: Juan.

5. Lee Yoojin

Acestă este cunoscută pentru cariera ei de actriță și model. Mama ei este coreeană, iar tatăl ei este jumate spaniol şi jumate american. Însă, ea nu vorbește spaniola.

BONUS: Jae din DAY6

Jae a debutat ca membru în trupa de băieţi de la JYP – DAY6. Chiar dacă părinţii lui nu sunt din America Latină, el s-a născut în Argentina. El cunoaște propozițiile de bază în limba spaniolă și a apărut la numeroase talk-show-uri în acestă limbă.

Sursa: generacionkpop

Un gând despre “5 celebrităţi care au origini din America Latină

  1. Mame coreence si tați latino.. si eu care credeam că vor fi invers 😂😁 Noua generatie (cei care se nasc acum) probabil vor fi din tați asiatici pentru că in ultimii ani lumii ii plac asiaticii mai mult, din cauza răspândirii tot mai mare a kpop-ului 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s