Minho din SHINee surprinde gazdele emisiunii „Please Take Care of My Fridge”

Imagini pentru minho shinee 2018

Pe 25 iunie a fost difuzat cel mai recent episod al emisiunii „Please Take Care of My Fridge”. Show-ul a arătat că, în ciuda faptului că au 10 ani de la debut, membrii trupei SHINee locuiesc împreună.

În timpul discuțiilor, Minho, care a fost unul dintre invitați, a dezvăluit că membrii vin și pleacă, dar el și Onew stau întotdeauna în apartamentul trupei.

Când a fost întrebat dacă mănâncă adesea acasă, el a răspuns: „Da. De multe ori. Avem o menajeră și este foarte bună la gătit.” Apoi cu mândrie a declarat: „Dacă vedeți frigiderul nostru, veți vedea o diferență”.

Imediat ce frigiderul a fost deschis, prezentatorii și bucătarii-șefi nu au avut cum să nu aplaude cu entuziasm. Frigiderul a fost curat și bine organizat. Mai mult, acesta era umplut cu o varietate largă de produse, capabile să faciliteze pregătirea multor feluri de mâncare de către bucătari.

Văzând frigiderul, unul dintre gazde a declarat: „Acesta este cel mai bun frigider al idolilor”, iar unul dintre bucătarii-șefi a spus: „Chiar văd mâncare!”

sursa

2 gânduri despre „Minho din SHINee surprinde gazdele emisiunii „Please Take Care of My Fridge”

  1. youabby

    Ce dragut ca au asa o diversitate de alimente,au de unde alege.totusi la cat de tare a slabit Onew nu stiu daca chiar dau iama in frigidea. La un moment dat citisem ca Key s-ar fi mutat,dar e bine totusi ca Minho si Onew sunt acolo..😍

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Actorii din Hwarang: „Unde sunt ei acum?” | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s