Trupa TWICE o copiază pe Girls Generation?

Imagini pentru twice vs girl generation

După cum știți deja, TWICE a anunțat revenirea din 9 iulie cu un album special, numit „Summer Nights”. Pentru promovarea acestuia au fost lansate și primele teasere, care au reușit să stârnească un și de de discuții aprinse printre internauții coreeni.

Utilizatorii de site-uri de socializare consideră noul concept al fetelor unul problematic, și asta doar datorită asemănărilor cu cel al trupei Girls Generation pentru promoțiile cu piesa „Party”. Trebuie remaract faptul că aceasta nu este pentru prima dată când grupul de la JYP Entertainment este acuzat de plagiere, au existat astfel de discuții și în perioada promoțiilor cu „Cheer Up” și „Heart Shaker”.

Deși o bună parte dintre coreenii critică trupa TWICE, alții îi sar în apărare, spunând: „Toate grupurile au concepte asemănătoare, dacă te gândeși mai bine”; „Există o mulțime de astfel de concepte”; „Unii sunt inspirați de conceptele de la Girls Generation”; „Nu aș spune că este plagiat” și multe altele.

Comparați pozele de mai jos și spuneți-ne părerea voastră. Sunteți de acord că e plagiere?

sursa

5 gânduri despre „Trupa TWICE o copiază pe Girls Generation?

 1. complexity

  Da sigur, sigur, nu le ador eu mult pe Twice dar asta nu înseamnă plagiere, dacă plagiau melodiile mai ziceam dar nişte ţinute si poze nu dovedesc plagierea care e invizibilă pentru mine, cum o trupa ajunge mai populară cum e vinovată de plagiere
  Twice sunt doar SNSD din timpul asta doar pentru că au concepte la fel nici cum plagiere, ugh

  Apreciază

  Răspunde
 2. susodoi 🌼

  Nu e plagiere..dar asta nu inseamnă că nu înspre Girls Generation „o duc”. Am tot văzut și auzit de ideea cu plagiatul a trupei SNSD dar nu mi s-a părut așa. Până acum 2 zile 😐 . Când am văzut teaserele pentru piesa nouă. Nu doar că aduc aminte, ci URLĂ „Party” de la Girls Generation – doar că pe noapte,nu pe zi.
  Ele nu plagiază melodii…dansuri de la Girls Generation. Ci copiază conceptele, hainele..ideea in sine o iau. Nu iau ceea ce tine de creație.. ci ideile de comeback pe care SM le-a pregătit pt SNSD. După ce incep să cânte si să danseze nu seamănă deloc.. de aceea nu e plagiere. Nu ai cum să spui că e plagiat că nu ai dovezi de natură muzicala, coregrafică.. Dar asta nu înseamnă că nu le pot copia.. gesturi, mimici, haine, poze, idei.. astea nu se iau neapărat la plagiat.. se iau la un fel de „inspirație” 😀

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s