Jinyoung & Baro părăsesc WM Entertainment, B1A4 merge mai departe?

Contractele membrilor B1A4 expiră la 30 iunie iar WM Entertainment confirmă că Jinyoung și Baro nu mai rămân la agenție.

Vestea i-a șocat pe fanii trupei, care au invadat cu comentarii contul Instagram al lui JInyoung. Agenția WM Entertainment a anunțat că membrii B1A4 CNU, Gongchan, și Sandeulvor resemna contracte cu agenția, în timp ce Jinyoung și Baro au decis să părăsească compania.

Iată ce au spus cei de la WM Entertainment în 30 iunie: “Respectăm alegerile făcute de Jinyoung și Baro de a merge pe drumul lor pentru a-și îndeplini visele. Cu privire la decizia lor de a avea un nou început pe cont propriu, le vom sprijini cu sinceritate noile lor începuturi.”

Cu privire la viitorul trupei B1A4, WM Entertainment a explicat: “Ne vom concentra  să restructurăm  B1A4. Vom discuta până la cel mai mic amănunt direcția viitoarelor activități cu membrii și vom lua o decizie. Vom merge înainte și vom acorda sprijin din toată inima lui CNU, Sandeul și Gongchan, pentru ca ei să meargă înainte. Vom deveni și mai buni pentru ca toți fanii să îi iubească și susține necondiționat, la rândul lor, pe B1A4. ”

În încheiere, agenția a concluzionat: “Dorim să ne cerem scuze sincere tuturor fanilor pentru că v-am îngrijorat. Vă cerem să continuați să îi iubiți cu căldură, ca întotdeauna, și să îi binecuvântați pe acești membri  B1A4 care sunt în fața voastră la o nouă linie de start.”

Este greu totuși de crezut că trupa poate supraviețui, având în vedere faptul că Jinyoung a scris mai toate melodiile sale, începând cu 2012, și că fanii confundă imaginea sa cu B1A4. Voi ce părere aveți?

Sursa

 

3 gânduri despre „Jinyoung & Baro părăsesc WM Entertainment, B1A4 merge mai departe?

 1. D

  😭😭😭😭 Nu si ei!! Sunt una din trupele mele preferate si sincer nu m as fi gandit ca se vor desparti. Nici nu mi a trecut prin cap stiindu i atat de uniti. Se pare ca totul e de fatada. Deci toti fanii kpop ar trebui sa se pregateasca… cand vor implini 7 ani.. trupele vor pierde membri sau se vor destrama. E cam trist… la inceput totul e frumos si apoi vine renoirea contractelor si s a zis cu frumosul. E trist, dar, pana la urma, si ei sunt oameni si au visurile si dorintele lor. Deci.. sa nu puneti prea mult suflet intr o trupa sau grup… la sfarsit doare. Toate trupele mele preferate s au despartit sau au pierdut membri si sincer… nu m ai e la fel.
  Ii voi sustine pe baitei pentru ca sunt geniali in ceea ce fac si le doresc tot binele.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. XxsheuniexX

  Poate e mai bine așa, cel puțin ei știu ce e mai bine pentru ei, activitățile ce țin de trupă până acum știm cu toții că au fost așa ș-așa cel puțin eu aș fi vrut să văd mai multă preocupare din partea agenției în legătură cu activitățile lor, toți cei din B1A4 merită mai bine și sper că Jinyoung cât și Baro să facă alegerile corecte în legătură cu viitorul lor, și mai sper că alegerile lor într-adevăr nu vor afecta B1A4 ca și trupă cât și prieteniile lor.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Pingback: Jinyoung postează versurile unei melodii B1A4 pe contul său Instagram | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s