12 celebrități masculine de top care s-au născut în anul 1988


Unii dintre cei mai tari actori și vedete ale K-Pop-ului au ajuns la 30 de ani în acest an. Toți aceștia s-au născut în anul 1988 și se pare că acesta este un an semnificativ pentru toți coreenii, deoarece și Jocurile Olimpice de Vară din anul 1988 au avut loc în Seul, capitala Coreei de Sud. În lista ce urmează vă prezentăm 12 bărbați coreeni celebri care s-au născut în anul 1988.

1. G-Dragon din Big Bang

 Liderul carismatic din trupa Big Bang s-a născut pe 18 august 1988. Cunoscut pentru abilitățile sale de compozitor si producător, el a atras atenția fanilor și artiștilor din întreaga lume. În prezent, el își îndeplinește serviciul militar obligatoriu și va fi eliberat la sfârșitul anului 2019.

2. Taeyang din Big Bang

Excelentul vocalist din trupa Big Bang s-a născut pe 18 mai 1988. Vocea extraordinară a lui Taeyang are capacitatea de a topi inimile tuturor. Cea mai populară melodie a sa, fiind „Eyes, Nose, Lips„, care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard K-Pop Hot 100 și a primit nenumărate premii. Recent, acesta s-a căsătorit cu actrița Min Hyo Rin, iar în prezent acesta își îndeplinește serviciul militar obligatoriu.

3. Lee Joon

Actorul talentat și fostul membru al trupei MBLAQ, Lee Joon, s-a născut pe 7 februarie 1988. Ca membru al trupei MBLAQ, Lee Joon a avut rolul de vocalist și dansator principal al trupei. Înainte de a-și îndeplini în întregime serviciul militar, acesta a pregătit câteva surprize pentru fanii săi, lansând primul său single digital numit „What I Want to Give to You” și și-a surprins fanii cu aptitudini excelente de actorie, jucând în drama coreeană populară „Father is strange„.

4. Nichkun din 2PM

Rapperul și vocalistul Nichkun din trupa 2PM, s-a născut pe 24 iunie 1988. Acesta a devenit celebru pentru frumusețea sa, de aceea în Coreea acesta este numit „prințul thailandez”. În plus, față de activitațile sale în calitate de membru al trupei 2PM, Nichkun a jucat în mai multe filme, drame coreeane și chineze ce i-au adus un succes enorm.

5. Jun.K din 2PM

Vocalistul principal al trupei 2PM, s-a născut pe 15 ianuarie 1988. Jun.K nu este doar un cântăreț minunat, ci și un compozitor ingenios. De fapt, el a scris cele mai multe melodii pentru JYP Entertainment. Idolul a lansat și mai multe albume solo în versiune coreeană și japoneză. La moment acesta își îndeplinește serviciul militar.

 6. Taecyeon din 2PM

Rapperul principal din 2PM s-a născut pe 27 decembrie 1988. Desi a dat o auditie la JYP Entertainment cu intenția de a deveni un model, mai târziu acesta se decide să inceapă o carieră muzicală, reușind să-și promoveze cu succes primul concert solo în Japonia la începutul anului trecut. În plus, față de abilitățile sale ca rapper, Taecyeon este un actor extrem de talent, făcându-și apariția în multe drame coreene populare.

7. Kyuhyun din Super Junior

Vocalist principal și maknae al trupei Super Junior, Kyuhyon, s-a născut la 3 februarie 1988. Acesta este cunoscut pentru interpretarea excelentă a cântecelor și pentru participarea la mai multe emisiuni muzicale și de divertisment. Înainte de a se înrola în armată, el a participat în mod regulat la emisiunile „Radio Star” și „New Journey to the West„.

8. Kwanghee din ZE:A


Vocalistul trupei ZE:A , „Prințul Kwanghee”, s-a născut la 25 august 1988. În afară de activitățile sale din cadrul trupei, Kwanghee a fost mereu un participant popular la emisiunile de divertisment. Înainte de a se înrola în armată, acesta a participat în mod regulat la show-ul „Infinite Challenge„.

                                    9. Changmin din TVXQ

Vocalistul principal și makne-ul trupei TVXQ, Changmin, s-a născut la 18 februarie 1988. Vocea lui fermecătoare este cunoscută printre fanii K-Pop. De asemenea, el a jucat în mai multe drame de succes.

10. Eric Nam

Cântăreaț și compozitor uimitor, Eric Nam s-a născut la 17 noiembrie 1988. După ce cover-urile sale de pe Youtube au devenit virale, Eric Nam a decis să-și părăsească slujba de la Deloitte Consulting și să-și continue cariera muzicală în Coreea. Vocea și aspectul său frumos i-au adus faima artistului. În prezent, acesta își încheie turneul nord-american intitulat ”Honestly’‘.

11. Kim Soo-hyeon


Actorul Kim Soo Hyeon s-a născut la 16 februarie 1988. Acesta a devenit popular datorită rolurilor sale în dramele: „Dream high„, „My love is from the star” și „Producer„. În plus, față de actorie, Kim Su Hyun este un bun jucător de bowling. El chiar a aplicat pentru a deveni un jucător profesionist de bowling. În prezent, acesta își îndeplinește serviciul militar obligatoriu.

12. Park Seo-joon


Un actor extrem de talentat, Joon Park, s-a născut pe 16 decembrie 1988. A apărut în numeroase drame, precum:”She was pretty”,”Hwarang” și așa mai departe. De asemenea, a primit numeroase premii pentru abilități excelente de actor. În prezent vă puteți bucura de participarea sa într-o dramă nouă, „What is wrong secretary Kim?„, a cărei episoade sunt difuzate miercurea și joia.

Sursă: YesAsia.ru

Voi care artiști coreeni născuți în anul 1988 îi preferați cel mai mult?

3 gânduri despre „12 celebrități masculine de top care s-au născut în anul 1988

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s