Stilista trupei Black Pink e criticată pentru că a făcut comparaţii inutile cu trupa TWICE

Imagine similară

Într-un interviu recent, stilistul trupei Black PinkChoi Kyoung Won, a dezvăluit sursele de inspiraţie ale acesteia din spatele stilurilor sale de modă pentru membrele grupului de fete. În afară de asta, aceasta a adus în discuţie trupa TWICE, în timp ce explica stilurile trupei Black Pink, iar acum este criticată dur pentru că a făcut comparaţii inutile.

2017112701063 7 by taeko10

Choi Kyoung Won a explicat că, deşi preferă stilul mai clasic, aceasta stilizează membrele trupei Black Pink cu acea energie îndrăzneaţă, care le permite fetelor să domine scena.

blackpink

“Personal, este viziunea mea de a crea o idee cu adevărat diferită, pentru ca înfăţişarea lor să devină simbolul feminin în Coreea de Sud – pentru a crea o nouă eră.” — Choi Kyoung Won

Aceasta a menţionat că YG Entertainment îi oferă sprijin pe deplin, în special financiar, astfel încât fetele din Black Pink să arate întotdeauna perfect.

“De la început, compania YG a dorit ca ele să fie diferite de alte grupuri, şi să creeze o aură pe care compatiţia nu o are. Din perspectiva unui stilist, am sprijin pe deplin. De obicei, pentru o trupă nouă nu există un buget mare, dar YG Entertainment mi-a făcut legătura cu designeri, şi mi-a oferit un buget foarte flexibil.” — Choi Kyoung Won

Totul a mers bine, până când Choi Kyoung Won a decis să compare stilurile grupurilor TWICE şi Black Pink, pentru a sublinia faptul că direcţia acesteia cu grupul este unică.

twice

“Trupa Black Pink este mult mai iubită de urmăritorii de modă. Grupurile precum TWICE sunt pentru publicul general, dar Black Pink este pentru oamenii care chiar apreciază moda.” — Choi Kyoung Won

Odată ce interviul a fost publicat, internauţii coreeni s-au simţit ofensaţi de nevoia stilistului de a critica, în mod deschis, stilul unui alt grup de fete.

 • “Nu poate da nimeni un interviu fără să distrugă totul? De ce a trebuit să aducă trupa TWICE în discuţie?”
 • “Ce fel de profesionist face asta? Să compari în mod deschis două trupe de fete? Pur şi simplu cere probleme.”
 • “Aşadar, stilistul nu are maniere.”
 • “Se pare că YG Entertainment şi asociaţii nu se pot descurca singuri, aşa că trebuie să aducă tot timpul numele altora în joc, huh?”
 • “Vorbeşte despre grupul pe care îl stilizezi, nu despre altceva. Ce e atât de greu la a face asta?”
 • “Pentru publicul general… LMAO. Încearcă să îşi facă mai mulţi hateri, sau…”
 • “Trebuie să critice foarte mult stilul trupei TWICE, de i-a venit atât de natural. Cine se crede?”
 • “Dar moda este, literalmente, unul dintre cele mai subiective domenii… Cine este ea, ca să comenteze?”

Stilistul Choi Kyoung Won nu a răspuns criticilor, dar coreenii continuă să fie tot mai nervoşi pe alegerea ei de a compara două diferite, dar la fel de iubite, grupuri de fete.

Sursa: koreaboo

35 de gânduri despre „Stilista trupei Black Pink e criticată pentru că a făcut comparaţii inutile cu trupa TWICE

 1. complexity

  Trupa Black Pink este mult mai iubită de urmăritorii de modă. Grupurile, precum TWICE sunt pentru publicul general, dar Black Pink este pentru oamenii care chiar apreciază moda.” —
  Asta e cam tru bcs la ele vezi doar haine de la creatori grei care costă usturator de mult 😂😂😂
  YG plăteşte mult pentru ele se vede

  Dar idk why trebuia sa aducă in discuţie fix Twice, ele au un stil simplu, stilul de pe acolo so idk 😂😂😂

  Apreciază

  Răspunde
 2. Dana's

  Nici eu nu inteleg de ce le-a bagat in discutie si pe Twice. Nu putea vorbi de BlackPink fara sa faca comparati aiurea.? Adica, mi se pare destul de aiurea si jignitor…
  Le ador pe BlackPink, dar vad ca angajati agentiei le place sa se i-a de alte trupe fara nici un sens.
  Primii au fost BTS, acum Twice. Cine urmeaza?

  Apreciază

  Răspunde
   1. INA27

    vorbea de yg cand a vorbit despre succesul lui blackpink in america si le a comparat cu bts spunand ca strategia lor e diferita de a lui bts pentru a intra in market-ul american bts folosind sns tintind fanii internationali iar black pink revine rar si se axeaza ca calitate muzicii „BTS charted on the billboard by SNS and Blackpink charted on the billboard by music quality”

    Apreciază

    Răspunde
    1. susodoi 🌼

     O Doamne 😂😂 da ce lucruri rele au spus de BTS.. nu pot să cred. Eu cred că lumea e prea inchisă la comparații..la interacții.. Pentru cei care gandesc ca „Dana’s”, mai nou. Helloou 🤗 be open minded, be soul minded. Dacă cineva aduce in discuție/vorbă: trupa ta preferata/artistul tau preferat fără a-i face „hate” sau „diss”, inseamnă că il are in vizor, si de asemenea ii face si reclamă.

     Apreciază

     Răspunde
     1. Dana's

      INA27 a spus bine. Cand e vorba de trupa ta preferata lucrurile devin mai sensibile.
      Si cred, sau poate ma insel, dar daca lucrurile erau invers reactionai asemanator.
      Nu i-au jignit, dar n-am inteles de ce i-au adus in discutie daca nu aveau nici o treaba, si asta ma deranjat un pic…
      Nu le am in vizor pe BlackPink deoarece nu m-au deranjat cu nimic, n-au spus nimic rau. Le ascult cu drag in continuare si le apreciez ca inainte. Nu ma pot „supara” pe ele ca cei din agentia lor fac comparatii inutile.
      Asta e un blog in care ne putem exprima punctul de vedere, asta fac si eu, ca e bine sau ca e rau.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. susodoi 🌼

       E bine să ți pese de trupa ta preferata mai mult, si e normal să o aperi mereu. Dar asta fac si eu.. nu imi place când lumea se ia de YG,doar din cauză că e o agenție si atunci nu contează, că doar e la modă să te iei de agenții. Tu ai spus in comentariul tău „le place să se ia de alte trupe fără nici un sens… cine urmeaza?” Pai mie asta nu mi-a sunat bine 😁 pentru că ei nu „s-au luat” de alte trupe..ci doar le aduc in discuții. Nu putem spune că au fost răi sau nesimțiți cu alții.. ca nu e adevărat. Dar tu asa te-ai exprimat.. că se iau de altii si vai ce spun,cand de fapt is exagerări

       Apreciază

       Răspunde
 3. INA27

  Sper sa se pensioneze mai repede stilista trupei Twice..Choi Huiseon pleaca o data m-am saturat sa le imbraci ca pe niste papusi da-le haine pentru varsta lor nu pentru fete de 7 ani,invata de la stilista trupei BlackPink red velvet,femeia asta nu are inspiratie le imbraca super prost noroc ca sunt frumoase si orice ar purta arata bine pe ele..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 4. C.Moraru 💜 -> 🐉&🍑&🌹&💎

  Pun pariu, daca stilistii de la TWICE erau renumiti pentru munca lor, asa cum sunt cei de la Black Pink (imbraca fetele bine), nu se mai ajungea la acest scandal, insa cei de la TWICE nu sunt chiar apreciati, uneori se spune ca imbraca membrele in piese vestimentare „demodate”, iar pe internet sunt multe articole unde sunt criticati.
  Nu prea cred ca a vrut sa injoseasca TWICE, ci sa faca diferenta dintre stilurile de la BP si cea mai populara trupa de fete. Insa daca chiar asta si-a dorit, atunci ea e nepoliticoasa rau.

  Apreciază

  Răspunde
 5. susodoi 🌼

  Ce nu a înțeles „prostimea” e că stilista compara hainele (STILUL) nu cele doua trupe. Nu a jignit pe nimeni cu nimic. A insinuat doar că BP are un stil mai aparte, extravagant, mai unic, pe cand stilul de HAINE a lui Twice e mai normal: bluzită cu fustiță sau tricoaș cu pantaloni scurți.
  Și aici.. cine sunt ei? Cine-s cei care comenteaza? Stilista știe ce vorbeste! Asta e slujba ei! Nu înțeleg de ce se ofensează lumea in halul ăsta pentru o simplă propoziție rostita.. care nici măcar nu se referea la „trupe”, ci la „haine” .

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 6. Hyuna Myou

  Eu nu inteleg de ce este criticata, mi se pare copilaros, adica femeia a spus un adevar. Cand vine vorba de fashion, Blackpink nu are rival, YG in general nu are rival. A facut o comparatie pt a se intelege mesajul ei, nu mi se pare cine stie ce din moment ce este adevarat, putea sa fie orice alt grup in locul lui Twice.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 7. JIHYO

  Daca le iei apărarea lui Twice sau le placi mai nou ești catalogat copil… trist! Îmi pare foarte rău de cei care le cred lipsite de talent pe Twice, pt. ca sunt minunate! Unele sunt obișnuite cu trupe cu rapp-ărițe șmechere si io mai stiu ce.. Da, Bp se îmbrăca mișto, îmi place, dar oare haina face pe om sau invers? Haina arata cat de mândru ești? Bp haine mai scumpe, wow, si? Cui îi pasa? Aaa Twice au haine mai simple, cum sunt si ele de fapt? NU! AAA normal, fetele din ziua de azi te fac de tit râsu’ ca nu ești si tu la moda, bravo 👋👋👋 deștepte 👍👋👋👋 Si chiar si așa Twice is foarte populare! Na cum? Daca nu se îmbrăca ca Bp?? 😱 Mai înainte sa deschideți gura sa le criticați pe acele fete, priviti in spatele lor si vedeți cata munca au pe umeri! 😉 Îmi plac Bp, ascult, mult, dar mereu am avut impresia ca is prea prințese… is populare in sfârșit si lumea le ridica in slavi etc. Si pt ca ia fete … discriminări… Si alea cu Bts, hai ma ca deja m-am saturat! Nedreptăți cu carul… Asta e, nu?! „Femei” obsedate, na! 😛

  Apreciază

  Răspunde
  1. susodoi 🌼

   Da a zis cineva că e rău sau bine că „nu au haine asa scumpe” dar de fapt au si ele.. hainele alea „simple” sunt scumpe si ele daca is cumparate de la Gucci si nu mai stiu eu ce.
   Nu le-a criticat pe Twice. Twice nu au nici o vină pentru cum se îmbracă. Stilista lor, probabil are. Dar nu are rost atâta ambalare pentru nimic! In aceasta știre: NU e vorba de comparatie intre cele doua trupe de fete. NU e comparatie intre talent! NU e comparatie intre frumusețe! NU e comparație intre nimic altceva decât niște haine purtate odata in viață. Vă rog frumos,nu vă mai spuneți toate off-urile peste tot unde vine vorba de Twice si Blackpink, mai ales aici cand chiar nu e vorba la propriu despre fete, trupe. Tu acuma ce-ai făcut: ai venit si ai făcut pe dracu-n 4 cu tot felul de remărci sarcastice non sens despre BP, sub-estimând si supra-estimând in toate felurile cele doua trupe, cand de fapt nimeni de aici nu a criticat in vreun fel Twice sau pe altcineva. Bravo, no, ce să zic 👏 și daca te mai miri că lumea ii face „copii” pe unii Once, citește-ți comentariul, sau măcar uita-te la el incă odată.. si după citește titlul si știrea.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
  2. C.Moraru 💜 -> 🐉&🍑&🌹&💎

   Pai tocmai lumea vorbea de haine, nu de talent sau popularitate. :))) Stii ce e cel mai amuzant, faptul ca pana acum fanii criticau stilistii de la TWICE, iar azi ii ridica in slavi, iar faptul ca ii critica da de inteles ca nu prea sunt de acord cu munca lor.
   Zici tu, dar degeaba, haina frumoasa/neobisnuita te pune mereu in centru atentiei, iar asta se vede la toate celebritatile din lume. Asta e si la noi in societate, nu? Cine e imbracat cel mai bine e vazut altfel.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
  3. Hyuna Myou

   Da, am spus in comentariul meu ceva de copii, stiu ca nu toti sunt copii, dar majoritatea sunt, mai ales in noua generatie. Cei care au criticat in articolul asta sunt clar niste copii. Blackpink sunt niste printese, asta este stilul YG, toate grupurile de acolo au aerul asta, unul dintre motivele pt care compania este atat de faimoasa. Isi permit sa aiba stilul asta pe scena. Cand sunt pe scena, sunt persoane complet diferite, se numeste stage presence. Oamenii iubesc asta. Si da, Twice este un grup fara talent. Am studii in muzica, cum as putea sa nu vad? Doar 2-3 fete pot canta cu adevarat de acolo. In rest voci comune(genul care chiar nu au ce cauta pe scena) si slabe, nimic special. Acum mai canta si ele cat de cat, la debut au fost oribile. Poate ar fi okay in alte circumstante, dar cum sa concureze ele cu grupuri talentate ca Blackpink sau Red Velvet? Nu este corect. Lumea le mai compara si cu Girls Generation😃😃 Si Twice sunt populare pt ca coreenii iubesc aegyo, JYP le-au facut si niste cantece care sa prinda. Asta ca sa-ti explic motivul pentru care unii oameni le considera lipsite de talent, mai ales daca sunt si niste oameni cu o ureche buna. Sunt pur si simplu corecti, cu standarde la ceea ce asculta, nu poti sa-i judeci pt ca au ceva cu ele. Nu am nimic cu membrele din Twice, sunt chiar dragute, ma uit la multe emisiuni coreene si le-am vazut de cateva ori din intamplare, sunt de treaba, Momo este foarte buna la dans. Atata timp cat un cantec este bun si prinde, nu mai conteaza neaparat daca ai o voce puternica, adica merge si o voce mica. Consider ca Twice este un exemplu. Atata timp cat scot muzica pe placul oamenilor, nu conteaza daca nu sunt perfect la voce. Asta e parerea mea personala.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. susodoi 🌼

    Am aceasta părere, din păcate, la mai multe trupe feminine din kpop :/ Nu sunt sexistă sau rasistă sau misogină sau ceva chiar deloc, dar băieții/bărbații coreeni, au mai mult talent vocal decat fetele/femeiile desigur.. asta doar daca faci un total,că sunt multe femei/fete talentate vocal! Doar că..dacă oarecum faci un total..ies mai multi de gen masculin, in opinia mea.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Hyuna Myou

     Este un adevar, nu esti sexista, rasista sau misogina daca spui asta. Daca s-ar face o analiza, sunt mai multi baieti talentati. Eu am spus ca nu am nimic cu Twice, dar asta nu inseamna ca le ascult muzica, nu e in stilul meu, BP este cam singurul grup de fete pe care il ascult. In ziua de azi se apreciaza foarte mult vocile unice, sunt una dintre persoanele care au parerea asta, de asta imi place BP(principalul motiv), este un grup mai diferit in kpop. Nu este corect cand se fac diferite comparatii sau cand un grup mai putin talentat este mai faimos decat un grup foarte talentat. Fiind in kpop de ceva timp, m-am cam obisnuit si cu chestii de genul. La grupurile de baieti este foarte greu, chiar G-Dragon a spus ca in ziua de azi sunt multe grupuri de baieti bune, dar doar cateva o sa aiba succes.

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s