Membrele TWICE s-au distrat când au răspuns la întrebările fanilor

Pe 12 iulie, grupul de fete a participat la „Ask in A Box” de la TheK și a răspuns la întrebările fanilor din întreaga lume.

Mina a început prima, răspunzând la întrebarea unui fan despre ieșirile ei foarte dese. Membra TWICE a spus că există multe lucruri bune de vânzare și că îi place să facă cumpărături. Ea stă de la 30 de minute până la o oră și își încheie sesiunea de cumpărături cu un suc de pepene verde.

Chaeyoung a ales-o pe Nayeon ca membra care o face să râdă cel mai mult atunci când împarte camera cu cineva în timpul promoțiile lor din străinătate. Ea a explicat: „Trebuie să comandăm room service în japoneză și japoneza noastră nu este încă așa de bună, lucrăm la ea. Am un filmuleț, în care Nayeon încerca să vorbească în japoneză, nu prea i-a reușit, a fost foarte amuzantă. „

Dahyun și celelalte membre au vorbit despre cum Dahyun a arătat o imagine mai matură atunci când a lăsat la vedere un pic mai mult pentru fotografiile lor de album. Nayeon a explicat că, de obicei, Dahyun nu poartă haine care îți expun pielea, dar a făcut-o pentru revenirea lor.

Tzuyu a dezvăluit că vrea să trăiască ca Nayeon pentru o zi. „Sunt foarte curioasă ce gânduri are”, a spus ea facându-i pe ceilalți să izbucnească în râs.

De când Sana inventează din greseală expresii care devin populare, cum ar fi „Oh hyo oh hyo” și „Kekeke”, un fan i-a cerut să creeze unul nou. Ea a spus fanilor că nu poate să facă asta pe loc și le-a cerut să fie atenți pentru când va apărea următoarea frază.

Jihyo a dezvăluit ca fiecare membră este unul dintre „Răzbunători”. A spus că Tzuyu este Hulk, Mina este Dr. Strange, Chaeyoung este Spider Man, Dahyun este Raccoon Rocket, Sana este Wanda, Jeongyeon este Hawkeye, Momo este Vaduva Neagră, Nayeon este Iron Man, și că ea este Thor.

Nayeon apoi a vorbit despre obiceiurile pe care le au membrele când dorm. De asemenea, aceasta nu știa că și are câteva, colegele sale dezvăluindu-i că mereu mănâncă sau gustă câte ceva în somn. Momo a adăugat că unele membre, inclusiv ea, dorm cu ochii deschiși.

În timp ce Nayeon răspundea la o întrebare despre cum de ea este cea mai spontană membră, Dahyun i-a adus ochelarii. Aceasta a întrebat-o pe Nayeon de ce își lasă mereu ochelarii în frigider și de ce îi scoate și îi pune în vârful frigiderului. Nayeon a fost într-adevăr șocată să audă acest lucru.

Jeongyeon le-a spus membrelor despre un coșmar urât care implica un secerător înfricoșător înalt și a ales-o pe Nayeon ca persoana care ar supraviețui pe o insulă pustie, deoarece este puternică.

Nayeon a glumit: „Spune adevărul, mă placi foarte mult, nu-i așa?”. Ea a adăugat: ” Mă place foarte mult, de aia mă tot tachinează și neagă că mă place”.

Priviți videoclipul de mai jos!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s