Amber din f(x) protestează împotriva idealului feminin pe Instagram?

imagine

În calitate de reprezentant Nike, Amber din trupa f(x) utilizează contul personal de Instagram pentru a promova o imagine corporală pozitivă pentru cei 5 milioane de urmăritori.

Duminică, Amber a dezvăluit că îi era rușine de corpul ei și aspectul său fizic în general. Ea a dezvăluit: „De mult timp oamenii m-au făcut să mă simt rușinată de trupul meu. Ei au vrut să fiu slabă pentru că așa ar trebui să fie o fată. Mi-am aruncat ambițiile și obiectivele”.

Apoi a continuat să spună: „Ei bine, eu nu sunt acea persoană. Voi continua mereu să muncesc din greu, să devin mai tare și să învăț să mă iubesc în continuare, cu tot cu imperfecțiuni.”

Declarația ei a atins mulți fani care se confruntă cu aceleași probleme, ei începând să lase din ce în ce mai multe comentarii: „Wow, mă simțeam atât de nesigură le corpul meu azi, și asta m-a mângâiat”, „Ești uimitoare, nu lăsa pe alții să te aducă în jos”.

Fotografia lui Amber a strâns aproape 426.000 de aprecieri în două zile.

Idolul a debutat cu f(x) în 2009 și și-a făcut debutul solo în 2015. Deși continuă să rămână la SM Entrainement, ea a semnat recent cu agenția americană Steel Wood Entrainement și este pregătită să debuteze în SUA.

Sursa: KPOP HERALD

2 gânduri despre “Amber din f(x) protestează împotriva idealului feminin pe Instagram?

 1. Idealul feminin ar trebui să fie cum vrei tu, pentru tine. Idealul feminin nu trebuie generalizat! Ce ție iti place,poate altuia nu-i place. Ce tu consider a fii ideal, poate altul il considera chiar pe dos. De aceea nu ar trebui generalizata ideea de ideal feminin. Dar desigur, nici de ideal masculin! Fiecare suntem cum ne lasă.

  Apreciat de 2 persoane

  • Ai dreptate, dar „idealurile” sunt foarte mult influențate de media si de ce se promoveaza. Acum mai toate fetitele au aceleași idealuri feminine. Modelele de pe Instagram apar ca ciupercile după ploaie si sunt tot mai urmărite.
   Amber, hwasa, minzy, jessi si cl (probabil mai sunt, dar nu imi vin in minte) au avut si au un mare plus in ochii mei tocmai pt ca ieseau din tiparele impuse de standardele de frumusețe coreene.

   Apreciat de 3 persoane

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s