South Club lansează un teaser MV al melodiei ‘Grown Up’

Membrii trupei South Club vor să fie mai maturi în noul teaser MV.

Trupa lui Nam Tae Hyun, South Club, se pregătește să lanseze MV-ul unei melodii de pe al doilea EP al său,  intitulat ‘20‘. Deocamdată nu se știu mai multe informații, în afară de faptul că „Grown Up„, pentru care South Club a lansat un prim teaser MV, este o melodie despre situația în care trebuie să te maturizezi deși nu îți dorești acest lucru.

Teaserul MV prezintă refrenul melodiei, extrem de plăcut, și îi arată pe membrii trupei petrecând timpul împreună și cântând, la locul de joacă, și alergând într-o parcare.

Ultima melodie South Club a fost lansată în luna mai și o puteți urmări mai jos:

Nam Tae Hyun a spus că își dorește ca anul acesta să lanseze cel puțin zece noi melodii pe care să le cânte cu trupa sa, până când publicul se va „sătura” de ei.

Sursa: allkpop

Un gând despre „South Club lansează un teaser MV al melodiei ‘Grown Up’

 1. susodoi 🌼

  Haha bine face :)) Mie „outcast” mi-a plăcut mult. Iar cand am ascultat albumul,ghiciți ce: ‘Grown Up’ a fost a doua care mi-a placut cel mai mult 😁 deci mă bucur că va fi M/V.
  Treaba e.. că acești băieți trebuie să se mulțumească cu puțin, cu foarte puțin din păcate. E o trupă foarmata „in garaj” fără reclame si promovări (decât la Arirang – dar ăla e international, nu se pune)
  Cu toate acestea, le urez succes. Poate intr-o zi lumea va fi mai interesată de „bands”-uri, cum sunt eu, si le va acorda mai multă atentie 🤗 . Nu serios, bands-urile sunt super 😀 merita ascultată munca lor!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s