Trupele TWICE și Black Pink domină topul GAON din această săptămână

Gaon a dezvăluit clasamentul său pentru săptămâna 8-14 iulie.

Noua melodie de la TWICE, “Dance the Night Away”, a intrat imediat pe locul 1 atât în topul digital cât și în cel al melodiilor descărcate. Și alte trupe de fete și-au arătat puterea în clasamentul digital: “DDU-DU DDU-DU” de la Black Pink s-a clasat pe locul 2, “I’m So Sick” de la A Pink pe locul 3 și  “Travel” de la Bolbbalgan4 pe cinci. “Tale” de la MeloMance a obținut poziția 4.

“I’m So Sick,” “Tale” și “DDU-DU DDU-DU”s-au clasat pe locurile de vârf și în topul descărcărilor.  OST-ul  “The Day” al lui Park Hyo Shin, pentru drama “Mr. Sunshine”, încheie topul 5.

“DDU-DU DDU-DU” a rămas în vârful clasamentului de streaming, iar “Dance the Night Away” a debutat pe locul 2. “Travel” și “Tale” au luat locul 3, respectiv 4.  “I’m So Sick” s-a ridicat opt locuri și a ajuns la Nr. 5.

TWICE a fost prima și în topul albumelor fizice înregistrate, cu “Summer Nights.” Pe locul 2 a fost NU’EST W cu “WHO, YOU”, pe 3 UNB cu “Boyhood”, “Square Up” de la Black Pink a fost pe locul 4 iar “The Story of Light EP.3” de la SHINee s-a clasat #5.

În clasamentul social, “Dance the Night Away” a câștigat detașat locul 2, ca urmare a rezultatului compilării informațiilor de pe YouTube, Twitter și YinYueTai. “I’m So Sick” s-a clasat pe locul 2, urmată de “BAAM” de la MOMOLAND, “Fake Love” de la BTS și “SEMINA” de la unit-ul SEMINA al trupei Gugudan.

Ce părere aveți?

Sursa

Un gând despre “Trupele TWICE și Black Pink domină topul GAON din această săptămână

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s