A.C.E îl ameninţă pe Chi Bin că-l va da în judecată


În urma conflictului iscat între cei doi idoli din trupa MASC, membrul A.C.E , învinuit că l-a atacat pe maknae-ul trupei, Chi Bin , i-a cerut scuze acestuia, dar a spus că îl va da în judecată dacă acesta, la rândul său, nu se va opri din răspândirea informațiilor false despre acel incident.

Pe 29 iulie, pe portalul de știri E-Daily, a fost publicat un interviu cu A.C.E, în care acesta își recunoaște vina și adaugă că Chi Bin ar fi trebuit să fie cel care să-și ceară primul scuze primul.

Acesta își comentează afirmația astfel: „În primul rând, aș dori să-mi cer scuze pentru fapta mea necugetată, indiferent de motivele care stau în spatele ei. M-am gândit la Chi Bin ca la fratele meu mai mic, așa că am vrut să-l tratez bine și să devin o adevărat exemplu pentru grup. Aș dori să vă explic ceea ce consider nedrept în această situație, dar mi-am dat seama că mai întâi de toate ar trebui să încep prin a-mi cere scuze pentru cele săvârșite”.

Acesta a mai adăugat, spunând: Noi nu suntem un grup oarecare de amatori, ci niște cântăreți profesioniști. Noi nu suntem cântăreți solo, ci o trupă. Deci, întotdeauna am crezut că ar trebui fiecare dintre noi să aibă un simț al profesionalismului dezvoltat. În timpul mai multor dispute, am avut întotdeauna neînțelegeri cu membrii mai tineri din trupă. Aș dori să-mi ofer sincere scuze. Am părăsit grupul. Aș vrea să-mi cer scuze din nou lui Chi Bin, care a muncit din greu pentru a avea succes” .

În plus, idolul a spus că dacă Chi Bin continuă să răspândească informații false cu privire la acest caz, se vor întâlni la tribunal: „Printre tot ce a mărturisit Chi Bin, există amănunte care nu sunt adevărate și există amănunte ale căror adevăr a fost exagerat. Din acest motiv, am ajuns la punctul în care îmi este greu să fac față la ceea ce se întâmplă. Prin urmare, nu am decât să iau măsuri legale cu privire la această situație.”

sursă

Voi ce credeți despre acest incident?

2 gânduri despre „A.C.E îl ameninţă pe Chi Bin că-l va da în judecată

  1. Sorina Crs

    Eu nu știu unde o să ajungă toată povestea asta,dar cred că cel care spune adevărul e Chi Bin , și chiar dacă ar minții , cum putea ACE să își lovească atât de tare colegul de trupă?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s