Kang Minhyuk si Lee Jungshin arată noile tunsori pentru armată + alte poze adorabile

Membrii CNBLUE se înrolează mâine în armată și au decis să le împărtășească fanilor câteva poze cu ultimele lor pregătiri.

A mai rămas mai puțin de o zi până când Lee Jungshin și Kang Minhyuk vor începe armata. Moment în care, evident, CNBLUE va intra în hiatus.

Minhyuk a postat pe contul său Instagram câteva selfie-uri în care își etalează noua tunsoare. El zâmbește dulce pentru fani și le spune simplu:  “O să plec acum.”

View this post on Instagram

다녀오겠습니다

A post shared by MR.K (@mr_kanggun) on

Într-o a doua postare, el a încărcat și poze amuzante de la sala de fitness, în una din acestea putând fi văzut cu antrenorul său care îl ia în brațe și se face că plânge, Minhyuk remarcând că nu a mai făcut sport: „Nu mai fac exerciții și îmi fac griji. Corpul meu pe care l-am părăsit [neglijat] va zâmbi din nou. Mi-aș dori să văd asta.”  Probabil este o promisiune că va relua în curând exercițiile fizice.

Totodată, Minkyuk le-a împărtășit fanilor o poză adorabilă cu el de când era mic și avea părul tuns scurt, în care purta ochelari de soare, făcând comparație cu prezentul său de la vârsta de 28 de ani și remarcând simpatic: „Am capul scurt.”

Se pare că Minhyuk a ales să plece la armată cu zâmbetul pe buze și  relaxat. Probabil i-a priit și vacanța binemeritată din Bali, unde a mers cu Lee Jungshin și de unde i-a salutat pe fani în poze foarte frumoase și amuzante:

View this post on Instagram

🙂

A post shared by MR.K (@mr_kanggun) on

Lee Jungshin a arătat chiar și o filmare de la salonul de frizerie unde a fost să se tundă și a scris: „O tunsoare curată.”

View this post on Instagram

깔끔하게 삭

A post shared by 이정신 (@leejungshin91) on

Apoi el a prezentat și rezultatul final, într-o altă filmare în care are deja părul tuns scurt și își salută fanii, scoțându-și ochelarii de soare pentru a le face semne cu ochiul, și în care le face semnul „V”. Dedesubt, el a scris mesajul „Pregătit.”

View this post on Instagram

준비완료!

A post shared by 이정신 (@leejungshin91) on

În altă postare de astăzi, Lee Jungshin este pozat într-un restaurant, fără șapcă și ochelari de soare, având în față un bol de mâncare în care se uită. Ultimul său mesaj a fost „Mulțumesc.”

În aceeași zi el și-a luat rămas-bun și de la câinele său Simba, pe care îl adoră, căruia i-a scris: „Simba ~~~ să lucrezi mult cu bunica ~~~ îmi place cum îți aleargă ochii.”

Minhyuk și Junghsin se vor înrola în data de 31 iulie, însă vor merge în unități militare diferite.

Surse: soompi, Instagram

2 gânduri despre „Kang Minhyuk si Lee Jungshin arată noile tunsori pentru armată + alte poze adorabile

  1. O sa-mi fie dor de ei😔…cand ma gandesc ca încet,încet le v-a veni rândul si celorlalti băieți…mi se pace pielea se găină😢.Fighting baieti✊

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s