Nam Tae Hyun spune că vrea să depășească numele de „fostul membru WINNER”

Nam Tae Hyun spune că își dorește să devină cunoscut ca membrul trupei South Club.Trupa South Club a acordat un interviu celor de la  ENews 24 cu ocazia lansării albumului ‘Grown Up‘. Membrii au vorbit despre grup, fostul membru WINNER, Nam Tae Hyun, și multe altele.

Cu această ocazie, Nam Tae Hyun a spus că dorește să depășească etapa WINNER și să fie recunoscut ca membrul South Club. El a spus: „Au existat multe incidente mici și mari ca urmare a plecării mele de la WINNER. Sunt conștient de faptul că există stereotipuri împotriva mea din cauza asta. Dar acum îmi doresc să fiu iubit ca membru al South Club, nu ca Nam Tae Hyun care a părăsit WINNER. Desigur, trecutul există și cred că de asta trebuie să am parte [să îndur] și să mă descurc. Dar vreau să devin un subiect de discuție și să fiu iubit pentru South Club în sine și pentru membrii mei.”

Ceilalți membri South Club, Kang KunKoo și Chang WonYoung, au spus că înainte nu ascultau K-Pop și nu știau cine este Nam Tae Hyung. Ei s-au cunoscut mai târziu, printr-un prieten, și au rezonat imediat,  având gusturi muzicale similare. Așa s-a făcut că mai târziu ei au ajuns să cânte în aceeași trupă.

Nam Tae Hyun a mai povestit și deosebirile dintre perioada când era la YG și momentul când și-a înființat agenția proprie și a trebuit să facă lucrurile de unul singur. Ea a mai spus că își dorește să crească și să poată recruta la agenție și alți artiști. El a mai anunțat că intenționează să își construiască mai repede decât Yang Hyun Suk o agenție mai mare.

South Club a lansat în urmă cu câteva zile videoclipul melodiei ‘Grown Up’, pe care îl puteți urmări aici:

 

Sursa 1

Sursa 2

8 gânduri despre „Nam Tae Hyun spune că vrea să depășească numele de „fostul membru WINNER”

 1. susodoi 🌼

  Pai sa fie intr-un ceas bun. Dar fanii Winner OT5 ce Dumnezo să facă cu el? Să il venereze că a plecat? Ca oarecum el a plecat din motive de ne-înțelegere, desi era intr-o trupa cu un feed back destul de bun, deci oarecum a plecat fara motive bune. Am inteles că stilul său era unul rock-blues si balade rock: si apreciez munca lui, imi place mult. Dar imi pare rău, el a fost in Winner…asta nu putem uita :)) degeaba el asta isi dorește. Foarte bine că acum ii e bine. Sper să aiba succes in ceea ce face. Poate ii va merge…poate.

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
     1. susodoi 🌼

      Aia era mai mult o îndoială. I-am urmărit aproape toate activitatile cu trupa si cam orice a făcut, însă, feedback-ul este din ce in ce mai puțin și rar.. nu ii acorda aproape nimeni atenție, nici lui, nici trupei sale. Dar, cu toate acestea ii doresc succes..poate că intr-o zi va reuși (desi nu prea cred..)

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
 2. zicoji13

  El spune bine ce spune, dar o dată ce a fost într-o trupă, care a început să prindă bine și să aibă mai mult succes, lumea normal că și-l va aminti ca membru Winner, Sunt sigură că fanii îl vor susține în ceea ce face, la fel și eu, dar asta nu se face atât de ușor, mai ales dacă tu ești un OT5. T^T
  Îi urez mult succes și să ajungă cât mai departe cu trupa, sunt sigură că va fi recunoscut ca membru South Club.

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
 3. Hyuna Myou

  Pai sa o faca, dar este greu. Cand esti la YG, deja ai putin succes la debut tocmai din cauza companiei. Mie mi se pare comic cum multi artisti isi fac agentii, adevarul este ca nu este ceva atat de usor, majoritatea esueaza tocmai din cauza asta.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 4. rosejuliet

  Sincer vorbind, dacă eu, ca fan inter urasc faptul ca a plecat, nu îl pot privii in același fel acum, dramatizind de trei ori mai mult și adăugând și un strop de hater obții reacția fanilor k. Cam greu sa te ridici de unde ai căzut, i-ar fii mers atât de bine acolo 😣 când au debutat am crezut ca el va fii GD junior (știu, știu, nu exista termen de comparație dar cel puțin pe acolo pe lângă) chiar îmi plăcea de el ihhhh păcat, asta e, toate cele bune😞

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s