Lansări de săptămâna trecută (06aug2018)

https://i0.wp.com/www.asianjunkie.com/wp-content/uploads/2018/08/HyunAEDawn.jpg

Hahahaha, ce țeapă și-au luat alea de se plângeau că Hyuna îl hărțuiește pe E’Dawn! Dar să vedem câteva melodii care au fost lansate săptămâna trecută și nu le-am prezentat.

Probabil cel mai important videoclip care a trecut neobservat este debutul lui Tiffany Young, fostă membră a trupei Girls’ Generation, în Statele Unite. Îmi place că a lăsat în urmă tot arsenalul de aegyo, dar asta e cam tot… mi se pare că merge în direcția Christina Aguillera (pentru cei care nu o știu, e o cântăreață foarte foarte foarte bătrână).

 

Fanii argumentează prin comentarii pe YouTube că trebuie să ai un IQ foarte ridicat pentru a pricepe videoclipurile trupei SixBomb, nu orice meltean poate pătrunde dedesupturile pline de semnificații din această operă. Din fericire, eu sunt un fel de geniu și vă pot confirma, fără prea multe detalii, că într-adevăr videoclipul piesei Hiccup Hiccup nu este doar despre niște fete sexi care vor să-l seducă pe oppa, ci despre o misterioasă rețetă antică a compotului de pătlăgele… Credeți-mă pe cuvânt!

 

Fantastic debut al fetelor de la Nature cu melodia Allegro Cantabile! Știți cum majoritatea pieselor au partea ceea în care nimeni nu știe cu ce s-o umple și se pune una dintre fete care nu prea are voce ”să facă rap”? Aici avem un instrumental drăguț ceea ce face din această piesă o minunăție de kpop! Cel mai bun debut de vara asta.

 

Stella Jang ne cântă o melodie care merită ascultată în stare de ebrietate. Sau dacă ești îndrăgostit de-a binelea, mă rog…

 

Gracie vine cu două piese. Prima se cheamă 25/7 probabil, pentru că la refren spune clar ”24/7”, si e din grupul cool de melodii…

 

…iar a doua se numește Hustle și e cât se poate de plictisitoare. Ar putea servi ca test pentru bass-ul de la subwoofer, în rest e inutilă.

 

Singurul lucru mai ridicol decât piesa asta e frizura lui Villain.

 

Aici avem o baladă cu chitară pentru fanele înflăcărate de voci suave și de talentați plini de sentiment. Enjoy!

 

Sunt convins că în Coreea a avut loc un proiect tehnologic secret prin care au reușit să transforme niște Soya într-o fată sexi. Melodia pe care trebuie s-o cânte este potrivită pentru o plantă.

 

Voiam să fac o glumă cu icoana tatuată pe spatele rapperului, dar m-am oprit la timp. Cred că tocmai am păcălit moartea.

 

Cam așa cântă fantomele. Dovedit științific un grup de studenți de la Nowhere Institute of Technology! În partea a doua avem o tentativă de baladă rock.

 

Viitorul e în pijamale! Scena rock din Coreea are tot mai mult avânt și stau cu ochii-n patru după astfel de melodii. Riot Kidz cu Fahrenheit, o piesă energizantă pe care o recomand călduros iubitorilor de rock.

 

În schimb Grown up de la trupa South Club este atâââââât de leeeeeentăăăă încâââât pooooot meeeeerge la baaaaaie îîîîîntre doooouă beat-uri și nu pierd nimic.

Închei aici. Puteți lăsa păreri, comentarii, sugestii mai jos. Ce cald e! Merg să-mi iau ceva de băut.

https://thumbs.gfycat.com/LoathsomePowerlessKomododragon-size_restricted.gif

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s