Melodiile care au reușit să obțină un perfect all-kill până în acest moment al anului

Melodiile care au reușit să obțină un perfect all-kill până în acest moment al anului.

Trupele k-pop sunt cunoscute pentru modul în care ajung mai mereu locul 1 în topuri. Cu atâtea topuri în care pot ajunge, este un lucru mare atunci când un cântec devine ceva numit PAK sau All-Kill. Și ce înseamna acest lucru? Un perfect all-kill se întâmplă atunci când o melodie ajunge numărul 1 în toate clasamentele muzicale zilnice și în timp real pe MelonGenie, Bugs, Mnet, Naver și Soribada. Și acest lucru nu este ușor!

Mai jos aveți o lista cu câteva melodii care au realizat acest lucru în acest an!

1. Black Pink – DDU-DU DDU-DU

La doar trei zile după lansarea melodiei, Black Pink a primit statutul de perfect de All-Kill în toate topurile muzicale coreene. De la revenirea lor, fetele au câștigat o mulţime de atenție la nivel mondial cu stilul şi unicitatea lor.

2. Bolbbalgan4 – Travel

Trupa Bolbbalgan4 a ajuns pe locul unu în toate topurile muzicale cu melodia ,,Travel”. Ca parte a mini-albumului lor „Red Diary Page 2” duo-ul a intrat în clasamentele în timp real în termen de 12 ore, iar în 4 zile a reușit un All-Kill.

3. BTS – Fake Love

Nu este o surpriză faptul că BTS a obținut un All-Kill. Acest PAK a fost primul pentru trupă și a fost obţinut după lansarea albumul la numai 2-3 zile.

4. Loco & Hwasa – Don’t Give it to Me

La două ore după ce melodia a fost certificată cu All-Kill, ei au primit vestea că piesa a stabilit un Perfect All-Kill, şi merită pe bună dreptate acest cântec foarte bun.

5. HAON & Vinxen – Bar Code

Rapperii Haon și Vinxen din „High School Rapper 2” au demonstrat că şi ei sunt șefii topurilor cu melodia „Bar Code„.

6. iKON – Love Scenario

,,Love Scenario” a câștigat locul #1 în 12 topuri muzicale majore și a reușit să stabilească recordul de a avea un PAK mai multe ore la rând din toate timpurile.

7. TWICE – What is Love?

Melodia cântată de TWICE a obținut un All-Kill în mai puțin de o zi, ceea ce este uimitor. Felicitări trupei și fandom-ului.

8. Big Bang – Flower Road

O realizare impresionantă pentru Big Bang după ce a lansat acestă melodie ca un cadou pentru fani. Alte melodii care au obținut un All-Kill de la trupă sunt: „Blue„, „Loser„, „Let’s Not Fall In Love” și „FXXK IT.

9. Red Velvet – Power Up

Dintre toți artiștii uimitori de la SM Entertainment, puteți să credeți că Red Velvet este prima trupă de la SM care de la debut obține un perfect All-Kill? Felicitări Red Velvet!

p.s. TWICE nu a obținut un PAK, grupul a stabilit doar un CAK în aceea perioadă, pentru că pe atunci a fost incidentul cu Nilo și nu știm dacă chiar au fost ,,jefuite”. Topul nu a fost întocmit de mine!

sursă: allkpop

2 gânduri despre “Melodiile care au reușit să obțină un perfect all-kill până în acest moment al anului

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s