De pe V app: cu iKON, Tayeon și Stray Kidz

https://i.imgur.com/kGlfY1T.png

Iată câteva evenimente transmise pe aplicația V, în care apar trupele iKON și Stray Kidz, precum și o colaborare a lui Tayeon cu MeloMance.

”PiKONic Day” cu trupa iKON

image

Pe canalul de V app a agenției YG Entertainment a apărut un clip cu un concert în aer liber al trupei iKON care a avut loc pe 4 august într-un parc de pe malul râului Han ce străbate orașul Seul.

Concertul încheie etapa de promovări cu Love Scenario, cu care au dominat topurile din Coreea, printre care Melon, Genie, Bugs, Mnet, Naver și Soribada.

Le mulțumim tuturor celor care au venit pe vreme de caniculă” – le-au mulțumit membrii trupei publicului de circa cinci mii de persoane.

IKON va începe un turneu intitulat “iKON 2018 Continue Tour” pe 18 august la Seul, în Olympic Gymnastic Stadium, după care trupa va susține concerte la Taipei, Kuala Lumpur, Bangkok, Singapore, Jakarta și Hong Kong.

Puteți urmări imagini de la eveniment în linkul de mai jos.

 

Taeyeon și MeloMance prezintă ”Page 0”

image

Taeyeon din trupa Girls’ Generation și MeloMance colaborează pentru piesa prezentată, Page 0. Aceasta este prima lansare dintr-o serie a SM Entertainment intitulată ”STATION X 0”.

MeloMance este un duo format dintr-un pianist și un vocalist care a debutat în 2015 și a cunoscut succesul cu melodia Gift în 2017.

Page 0 este o melodie pop acustică produsă de Jeong Dong Hwan de la MeloMance și cântată în duet de către Tayeon și Kim Min Seok, celălat membru al duo-ului.

Lansarea a fost anunțată vineri 10 august iar videoclipul poate fi urmărit mai jos.

 

Trupa Stray Kids va avea o emisiune proprie

image

Stray Kids are un program aglomerat în anul de debut, deja cu al doilea EP lansat, după debutul cu albumul ”I am NOT”.

După emisiunea de varietăți ”SKZ-Talker”, iată că băieții din Stray Kids ne propun un nou program al cărui teaser a fost lansat tot ieri pe aplicația V.

“SKZ’s Honey-Tips” este un web-show în care apar exclusiv membrii trupei Stray Kids în care aceștia fac cunoștință cu mici secrete și diferite ponturi din viața de zi cu zi pe care apoi le testează.

Sursa: Kpop herald

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s