Trupa EXO atacată cu lasere în timpul concertului din Macao

Pe data de 10 august, a avut loc concertul trupei EXO în Macao, China, unde membrii grupului au avut parte de neplăceri din cauza unor spectatori.

În timpul concertului, cineva a folosit lasere pentru a le lumina în ochi artiștilor de la compania SM Entertainment. Judecând dupa reacția membrilor, acestea nu erau jucării cu care copiii se joacă. Naver a scris că mărimea luminii laser era echivalentă cu o monedă de 500 won.

În videoclipul de mai jos puteți vedea cum cineva încearcă cu atenție să dea cu laser în ochii unui membru al grupului.

Conform rapoartelor, înainte de concert, anti-fanii și-au anunțat intenția de a strica spectacolul artiștilor în acest fel, dar măsurile de securitate nu au putut preveni incidentul (în opinia unora dintre spectatori, securitatea nu a fost la cel mai înalt nivel).

Există informații neconfirmate că unii fani au fost afectați de atacurile cu laser, dar nu au fost primite informații oficiale despre aceasta.

Sursa: YesAsia.ru

8 gânduri despre „Trupa EXO atacată cu lasere în timpul concertului din Macao

 1. Este josnic ceea ce fac acești oameni.Indiferent ca ii susții sau nu, macar ai decenta de a-i respecta.(sau pur si simplu nu te duce la concertul lor).

  Apreciază

 2. Doamne ce au fanii ăştia ? ba unu l-a împis pe Chanyeol ,cineva le-a dat cu laserul în ochii la membrii din EXO,fanii ăştia au înebunit, dacă nu le place EXO ,să steie țepeni pe scaunul ăla şi să aştepte să termine concertul ,nu le dai cu laser în ochi .Dacă eram lângă anti-fanul ăla îi rupeam laserul şi îi-l băgam pe gât ,nu e posibil aşa ,nu le este ruşine oleacă ? EXO muncesc din greu pentru melodiile şi dansurile lor şi ei îşi bat joc ,hai să fim serioşi oleacă ,asta e lipsă de respect,lipsa de cei 7 ani de acasă😡😡😡😡😡

  Apreciază

 3. Fetelor,toti muncesc din greu,la nivelul la care sunt, nici nu au alta alegere.
  Ideea e ca cine este antifan pentru o trupa sau alta,ar trebui sa aiba minimul bun simt si sa-si vada de vietile lor,nu sa faca astfel de lucruri stupide..
  Iar paza?ce pazea?pe viitor ar trebui evitate zonele nesigure..
  PS.SuJu au fost pupati si s-a facut scandal,ar trebui facut ceva si in cazul EXO.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s